VendLet- man selv kan vende sig i sengen

16-12-2020 af Dorthe Fink

Er der nogen som har erfaring med VendLet lagen til seng som alternativ til glidelagen? og hvor nemt eller besværligt det er at montere og bruge? Skal bruges til en Magnolia Plejeseng.
Hilsen Dorthe Fink

Svar 1 af 1 - Se andres erfaringer

17-12-2020 af udmeldt bruger

Hej Dorthe.
Godt spørgsmål. I udgangspunktet er VENDLET designet til, at det er plejepersonalet, der betjener systemet. Men der er naturligvis også situationer, hvor borgeren i større eller mindre omfang selv kan gøre det. På at kigge på Vendlet hjemmeside, hvor der bl.a. er flere bruger udtalelser om dette:
https://www.vendlet.dk/evidens/vendlet-evidens/udsagn
Prøv f.eks. at læse Fionas og Helens beskrivelser.

Ifølge manualen til VENDLET skal man altid lave en risiko vurdering for den konkrete situation. Denne vurdering skal have fokus på borgerens fysiske og kognitive ressourcer samt den palliative situation. Ligeledes bør man løbende huske at revurdere risikovurderingen for at vurdere, om den fortsat gælder.

Skulle det vise sig, at jeres vurdering ender med, at borgeren ikke kan vende sig alene, vil en VENDLET formodentlig fortsat have en positiv indflydelse, da der formodentlig kun kræves én plejeperson til at udføre arbejdet, og selve vendingen for langt de fleste opleves mere behagelig. Dette finder du også mange udtalelser om i det anviste link.

I forhold til monteringen på den anviste seng. Selve monteringen af VENDLET er ikke vanskelig - og Vendlets personale forestår gerne dette. Jeg vil foreslå, at du kontakter os for at få en af vores konsulenter ud og foretage en konkret vurdering af netop denne seng. Det er i øvrigt også muligt at få en VENDLET gratis til afprøvning i 14. Vores telefon nr. er 96310050

Mvh
Peter Maindal / Vendlet

Skriv/besvar indlæg


Log ind for at skrive eller besvare indlæg. Tilmeld dig idé- og debatforum, hvis ikke du har en adgangskode.

Relaterede produktgrupper
Glide- og vendehjælpemidler