Erfaring med numsetørrer

02-02-2021 af Maria Kristensen

Er der nogen, der har gode erfaringer med numsetørrere? Og afprøver I dem altid inden en evt. bevilling af et skylle-tørre bidet?

Svar 1 af 6 - I vores kommune

02-02-2021 af Maiken Connell

Hej

I vores kommune afprøves de altid før en bevilling af skylde/tørre toiletter.
For nogle fungere det godt, og er praktisk idet det kan tages med, hvis man skal ud af huset, hvilket jo er mere besværligt med et toilet.

MVH Maiken

Svar 2 af 6 - Det er det samme ved os

02-02-2021 af Maria Kristensen

Vi gør det samme, men oplever, at meget få har gavn af den og kan benytte den.
Benytter I en bestemt? Vi har talt om, at det kun er enkelte, der har haft gavn af den.

Svar 3 af 6 - Toiletpapirstang

02-02-2021 af rikke lenler-eriksen

Min erfaring er også, at meget få brugere kan få det til at fungere med en toiletpapirstang, så jeg er også meget interesseret i at høre, om nogle kan dele deres gode erfaringer/tips.

Svar 4 af 6 - easy wipe

02-02-2021 af Maiken Connell

Vi plejer at bestille easy wipe fra carepartner, den fås også i en model der kan klappes sammen.

Som sagt fungere det til nogle, og andre fundere det ikke til. Det er meget forskelligt fra borgere til borger, og jeg synes ikke der er nogle den fungere bedre til end andre.

Jeg har selv demonstreret den for borgerne ved udlevering, ellers er der også kommunens rehabteam, som også har fået den ud til nogle borgere (de ser dem jo til dagligt) og ellers henviser jeg også til de videoer firmaet har lavet hvor de viser hvordan de bruges.

Svar 5 af 6 - rettelse

02-02-2021 af Maiken Connell

det er ikke care partner, men Danish care suply.

Svar 6 af 6 - fugtet toiletpapir

02-12-2021 af Laila Klemmensen

Hej
Jeg har tidligere hørt at hvis man kombinerer brugen af buckingham numsetørreren med fugtet toiletpapir, så slippe toiletpapiret nemmere spidsen, da det er tungere end alm toiletpapir.
I dialog omkring brugen af numsetørreren talte vi også om, at netop den med udløser-knappen i den ene ende, kan knappen godt være hård at bruge. Det kræver mange kræfter at trykke den ned.
Der var på et tidspunkt også en slags tang, hvor man så foldede toiletpapiret omkring, og derned også nemmere kunne slippe det igen.

Det er ærgerligt at det er så tabubelagt et område, at man ikke gør mere i at udvikle. Skylle tørre toiletter kan man jo ikke tage med sig fx ud at spise. Samtidig er det nok også en ret stor overvindelse at have numsetørrer med sig i tasken, selvom den både bliver skyllet, tørret af og pakket i poser eller lign. efter brug.

Mvh Laila


Skriv/besvar indlæg


Log ind for at skrive eller besvare indlæg. Tilmeld dig idé- og debatforum, hvis ikke du har en adgangskode.

Relaterede produktgrupper
Toiletpapirtænger