Eloflex

21-06-2021 af Sophia Alvilda Søgaard

Hej

Er der nogen der har erfaring med Eloflex el kørestol. God eller dårlig erfaring?
Jeg har en sag hvor familien ønsker denne type stol, og jeg overvejer at bevilge den. Men er usikker på bla. stabiliteten i stolen.

vh Sophia Alvilda

Svar 1 af 3 - Sv Eloflex

21-06-2021 af Jorgen Skelgaard Donganon

Hej, jeg er bruger af en Eloflex, jeg har for godt et år siden fået bevilliget en el-kørestol fra Eloflex af Sønderborg Kommune, og jeg kan absolut KUN fortælle godt om den, den opfylder til fulde ALLE mine forventninger og behov il at få en fri bevægelighed og større selvstændighed i hverdagen

Svar 2 af 3 - Eloflex

21-06-2021 af Hanne Egeris Hansen

Jeg har bevilget en Eloflex til en borger og har kun god erfaring med den. Det er bl.a. muligt at kode styreboksen individuelt afhængigt af brugerens reaktionsevne og så er den forholdsvis nem at klappe sammen. Det er den mest robuste sammenklappelige elkørestol jeg har oplevet.

Svar 3 af 3 - Hej Sophia - vedr. sammenklappelig el-kørestol.

21-06-2021 af Martin Fog Thomsen (Decon mobility ApS)

Illustration til Hej Sophia - vedr. sammenklappelig el-kørestol.Hej Sophia - Bare til info: vi har også god erfaring med vores Flexlife D9 og D9 comfort, som også er en sammenklappelig el-kørestol - Der er allerede mange der har fået den bevilliget. Mennesker med nedsat gangfunktion - idet den giver fleksibiliteten til både at kunne bruge den i nærområde og til at have den med i bilen, samtidig med at være stabil og have fokus på siddestillingen.
Du kan læse mere om den her: https://www.deconmobility.dk/produkter/sammenklappelig-el-korestole/flexlife-d9
Du er selvfølgelig også velkommen til at få os ud og demonstrere den for dig eller borger - hvis det kan have interesse.
Med venlig hilsen Martin Fog Thomsen
decon mobility


Skriv/besvar indlæg


Log ind for at skrive eller besvare indlæg. Tilmeld dig idé- og debatforum, hvis ikke du har en adgangskode.

Relaterede produktgrupper
Motoriserede kørestole