Seksualhjælpemiddel

20-04-2022 af Kathrine Svenningsen

Hej.
Vi har en borger der har søgt om en Intimate Rider (HMI: 101446). Vi har ikke siddet med denne type ansøgning før og søger derfor hjælp til udredningen.

Borger er 38 år gammel og har sclerose. Han og partner har et aktivt sexliv, men borger har et ønske om at kunne være den aktive partner i samlejet. Borger har truncusstabilitet og vil derfor godt kunne benytte Intimate Rider.

Når vi kigger på sagsbehandlingen virker det mere som et nice too have og ikke et need too have behov, da borger kan have samleje. Vi har dog drøftet det, at borger er 38 år gammel og snakket om det, at have samleje på lige vilkår med andre i denne livsfase.

Vi vil meget gerne have input fra jer, hvis i har siddet med lignende ansøgning, hvad i har undersøgt og hvad i har vurderet.

Svar 1 af 1 - Nice to have

21-01-2023 af Helle hornbek

Undskyld mig, men du har vel også samleje fordi det er Nice to have.? Det håber jeg da du har I har en borger her som har et ønske om at kunne det samme som tidligere. Jeg tænker at det har en kæmpe stor betydning for ham/dem eftersom han har søgt ellers ville de nok gerne have været fri for at søge. Glæd jer over dette og skynd jer at bevilge :)

Skriv/besvar indlæg


Log ind for at skrive eller besvare indlæg. Tilmeld dig idé- og debatforum, hvis ikke du har en adgangskode.

Relaterede produktgrupper
Hjælpemidler til træning af bækkenbunden
Hjælpemidler til seksuelle aktiviteter