Robust stol uden løsdele

15-06-2022 af Yvonne Markestrøm

Min borger har brug for en udendørs kørestol, som er robust og er uden for mange løse dele som han kan pille af og smide med.
Han er 50 år, har en halvsidig lammelse fra han var 19 år, med psykotisk gennembrud i 2002 og har en svært afvigende adfærd. Han kan være udadreagerende men han er også meget sansedepriveret og har derfor brug for god støtte.
Personalet vil gerne have en let stol at køre med og som kan klappes sammen og medbringes i lille bil. Dette er dog ikke vores første prioritet, da det vigtigste er at han får en god siddestilling.
Hvad har I af forslag?

Svar 1 af 1 - Trekinetic K-2 Udendørs kørestol med kulfibersæde

15-06-2022 af Anne Mette Waaben Andkjær (Gloria Mundi Care ApS)

Illustration til Trekinetic K-2 Udendørs kørestol med kulfibersædeHej Yvonne.
Du kan overveje en Trekinetic Manuel Kørestol K-2 med formstøbt kulfibersæde, som støtter godt rundt om siderne af torso, herunder særligt i lænden. Den er meget nem at køre med for en hjælper, da de store forhjul og det lille baghjul giver en vægtfordeling, som letter fremdriften. Der er ikke noget at pille ved, hvis håndbremserne monteres på skubbehåndtaget bag på kørestolen, hvilket også vil være helt naturligt, når det er en hjælper, som styrer kørestolens hastighed og retning. Kørestolen kan sagtens være i en lille bil, hvis der vælges et foldbart skubbehåndtag, og hvor hjulene tages af. Hele kørestolen vejer inkl. hjul ca. 15 kg og har en max brugervægt på 115 kg. Du kan læse mere om kørestolen på vores hjemmeside og se nogle film, der viser dens funktioner: https://dk.gloriamundicare.com/k-2-trekinetic-korestol.html
Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker en afprøvning med borger.
Mvh
Anne Mette Waaben Andkjær
GLORIA MUNDI CARE APS
annemettegmcare.dk
Tlf. 5115 0550

Skriv/besvar indlæg


Log ind for at skrive eller besvare indlæg. Tilmeld dig idé- og debatforum, hvis ikke du har en adgangskode.

Relaterede produktgrupper
Manuelle kørestole
Motoriserede kørestole