Den 3. galge

22-11-2022 af udmeldt bruger

Der er hele 3 fordele ved selv at bygge hjælpemidler. Du er ikke et offer men aktiv. Du aflaster kommune og de hårdt trængte Sosuer. Du får et bedre hjælpemiddel end kommuner og forhandlere kan levere. Pris: Du skal selv bruge 3-400kr til materialer - og bede en handy and hjælpe dig. (4. fordel: mændene kommer på banen)
Reglar hedder de høvlede 2x4 planker galgestativ et bygges af. Lav en tegning og regn længder ud. Et par skruebeslag, lidt reb (behøver ikke være til bjergklatring) Håndgreb af gl kosteskaft m gaffatape, strips.
Betingelse: Enkeltstående seng op mod en mur. Ellers tænk kreativt. Ved selvbyg kræves ikke CE Godkendelse. (se Dansk Standard)
Den 3. galge der hænger 60 cm fra sengen er den store forskel. Gør det lettere at komme op fra sengen. Kan udsætte behov for kommunal hjælp i måneder. En fritstående galge der kan købes vælter ved skævt træk.
( 1. forsøg på vedhæftning af billede mislykket da billederne fylder for meget - se billeder på www.facebook.com/kristian.bro3)

Svar 1 af 1 - Byg dine egne hjælpemidler

22-11-2022 af Janne Hardahl-Christensen

Hej Kristian,
Det er glædeligt at høre at du har haft succes med at bygge dine egne hjælpemidler, og tilmed finder dem mere anvendelige end de allerede eksisterende.
Jeg arbejder med et projekt, hvor vi tilbyder borgere i Aarhus Kommune at få rådgivning og vejledning i design og 3D print af egne hjælpemidler, som ikke allerede findes på markedet. Og jeg kan sagtens nikke genkendende til det du skriver med motivationen, der opstår når man aktivt gør noget for at afhjælpe egne behov. Ligeledes den ejerskabsfornemmelse og empowerment der opstår når man bygger et hjælpemiddel, der er tilpasset den enkelte og ikke den enkelte der skal tilpasses det standardiserede. Hvis du har flere idéer på tegnebrættet, så er du meget velkommen til at komme forbi Rehab Lab 3D print af småhjælpemidler i vores åbne lab for sparring i udviklingen af hjælpemidler, der ikke allerede findes på markedet. Du kan læse mere her: https://dokkx.aarhus.dk/det-sker/rehab-lab-3d-print-af-hjaelpemidler/
Med venlig hilsen
Janne Hardahl-Christensen.

Skriv/besvar indlæg


Log ind for at skrive eller besvare indlæg. Tilmeld dig idé- og debatforum, hvis ikke du har en adgangskode.

Relaterede produktgrupper
Ikke-monterede løftegalger