Mor med funktionsnedsættelse

03-05-2017 af Pernille Nielsen

Mor med barn på 8 mdr. bor sammen med faderen som ikke har funktionsnedsættelser. Mor er født med rygmarvsbrok, Spina Bifida,og kommer omkring ved hjælp af to stokke. Hun har kun støttefunktion i benene og bærer hele sin vægt i armene, og har altid gjort dette. Mor har slitage i skulder og albuer af altid at have gået med krykker. Hun har en el scooter, en invalidebil og en kørestol som er udlånt i forbindelse med graviditet.
Da mor går med stokke, kan hun ikke bære datter, men kører hende rundt i en klapvogn indenfor, som skubbes med maven. Datteren er så stor nu, at mor har svært ved at løfte hende. Hun kan ikke komme ud af huset med baby, da hun ikke kan køre barnevognen, eller få hende hen til og ind i bilen.
Vi er i tvivl om hvordan vi skal behandle denne sag. Mor har nogle funktionsnedsættelser der gør det problematisk at passe sin datter, men på den anden side er det kun i en periode der er alle disse løft.
Hvad gør i andre i lignende sager og hvilke behandler i sagen efter.

Svar 1 af 2 - Mor har slitage i skulder albuer grundet krykker

03-05-2017 af Carsten Lemche (LEMCO Rehab & Fysio ApS)

Med fare for at man kan tro at svarene alene drejer som om salg, så er vores ergonomiske krykker (Ergodynamic) med fjedring i håndtaget netop udviklet for at reducere smerter og undgå at den vigtige gangfunktion mistes. Det er måske ikke for sent...

Grundet det fjedrende håndtag letter krykkerne utroligt mange for smerter, kombinerer du krykken med vores stødabsorberende fod: FlexyFoot findes der ingen bedre løsning til hurtigere, mindrebesværet og mindre smertefuld gang for borgere der bruger krykker permanent og gerne vil skåne skuldre og reducere faldrissici. Brugerne elsker disse ergonomiske krykker.

Krykken kan købes online for blot 480,- inkl. moms i vores shop med løsninger målrettet borgere med funktionsnedsættelser og kørestolsbrugere: lemco.dk/shop/

Andre i dette forum vil nok bedre kunne svare på den faglige del af dit spørgsmål, så det holder jeg mig fra at give et bud på.

Venlig hilsen

Carsten Lemche, Ejer
LEMCO REHAB & FYSIO
Fabriksvej 3
3000 Helsingør

Tel: 3325 4002

Svar 2 af 2 - Lotte seng

04-05-2017 af Jan Sahlertz (Meyland-smith A/S)

Jeg vil gerne læne mig op af Carten Lemches indledende kommentarer og ikke blande mig i hvad der tilbydes og hvordan sagen behandles, men udelukkende beskrive hvad der KAN tilbydes.

Meyland-smith tilbyder gerne en Lotte seng, der er konstrueret til børn uden handikap og voksne med funktionsnedsættelser.

Her kan barnet selv kravle op i sengen og de voksne kan så hejse sengen op så de kan pusle barnet og gøre klar til at de skal sove.

Senge kan købes eller lejes hos os og kontakt os venligst for nærmere oplysninger

Venlig hilsen
Jan Sahlertz
Meyland-smith
infomeyland-smith.dk
tlf 98961985

Skriv/besvar indlæg


Log ind for at skrive eller besvare indlæg. Tilmeld dig idé- og debatforum, hvis ikke du har en adgangskode.

Relaterede produktgrupper
Hjælpemidler til personlig mobilitet og transport