OrCam

09-12-2018 af Helle Christensen

Jeg har læst om et meget interessant produkt OrCam. Lille computer som kan filme og genkende produkter eller ansigter og læse højt. Monteres på brilletangen. Det lyder næsten for godt til at være sandt, når ens Mor kun har 5 syn tilbage. Er der nogen der kender til produktet evt. har prøvet det? Jeg vil meget gerne høre kommentarer fra brugere eller pårørende

Svar 1 af 1 - Disclaimer: Besvarelse fra forhandleren

10-12-2018 af udmeldt bruger

Illustration til Disclaimer: Besvarelse fra forhandlerenKære Helle

OrCam er et utrolig spændende og revolutionerende hjælpemiddel, og vi vil under alle omstændigheder anbefale jer at få afprøvet OrCam. Gerne hos jeres eget Kommunikationscenter. Du kan under følgende link se hvor OrCam kan afprøves allerede nu: https://instrulog.dk/produkter/orcam/orcam-praesentation/hvad-er-orcam. I er også meget velkommen ude hos os i Rødovre.

Jeg vil også meget gerne anbefale dig og andre at gennemlæse en rapport, som er udarbejdet af Center for Kommunikation Herning (CFK). CFK har i samarbejde med syv af deres borgere udarbejdet rapporten, som du finder under ovenstående link, under Downloads (højre side af skærmbilledet, hvis du er seende). Den kan give en idé om hvad I bliver i stand til med OrCam.

Alternativ er du altid meget velkommen til at kontakte mig direkte på michaelinstrulog.dk.

Mange venlige hilsner,
Michael

Skriv/besvar indlæg


Log ind for at skrive eller besvare indlæg. Tilmeld dig idé- og debatforum, hvis ikke du har en adgangskode.

Relaterede produktgrupper
Synshjælpemidler
Oplæsningshjælpemidler