Brugerbetjent Hjælpemotor

05-02-2019 af Mette Meyer

Findes der en hjælpemotor til manuel kørestol som er brugerbetjent og som ikke gør kørestolen længere eller brede. Den skal bruges indenfor med dørtrin.

Svar 1 af 3 - EasyGo Rehab hjælpemotor til manuelle kørestole

05-02-2019 af Charlotte Skjølstrup Magnussen (IMMO A/S (UB-Let))

Hej Mette
Ja det gør der.
Vi har producerer 5 forskellige modeller af ledsagerstyrrede hjælpemotorer, EasyGo Rehab, til manuelle kørestole, samt en brugerbetjent model, hvorpå der kan monteres ledsagerstyring.
EasyGo Rehab kan nemt afmonteres kørestolen uden brug af værktøj, så den kan benyttes uden motor i hjemmet, hvis det er noget man ønsker. Ligeledes vil en transportstol på denne måde også kunne klappes sammen og medbringes i bilen, - med motoren separeret fra stolen.
Du kan kontakte mig på telefon 75858022-1 eller cmaimmodenmark.dk for yderligere information eller ønske om at se vores EasyGo løsninger.
Link til hjemmesiden: https://immodenmark.dk/produkter/easygorehab/
Med venlig hilsen Charlotte Magnussen

Svar 2 af 3 - Hjælpemotor til kørestol

05-02-2019 af Thomas Blond Nissen (Langhøj)

Hej Mette,
Hos Langhøj har vi tre forskellige produkter som kunne være en mulighed. E-move & E-drive hvor motoren sidder i hjulet, og Yomper hvor motoren sidder under kørestolen. Ingen af de tre produkter gør kørestolen længere. Du kan læse mere om produkterne her: https://langhoej-live.dk/produkt-kategori/live/hjaelpemotorer/

Du er meget velkommen til at kontakte mig hvis du har yderligere spørgsmål, på 81 40 70 01.

Vh. Thomas Nissen
Langhøj Live

Svar 3 af 3 - Invacare Alber hjælpemotor

05-02-2019 af Johnny Poder (Invacare A/S)

Hej Mette,
Hos invacare tilbyder et sortiment i hjælpemotorer, der på forskellig vis og afhængigt af ønsker og behov, kan hjælpe borgeren med at komme rundt i boligen. Vores hjælpemotorer kan monteres på et bredt udvalg af typer af kørestole fra de førende producenter. De er lette at betjene og manøvrere, og de kan anvendes både ude og inde. Hjælpemotorerne gør ikke stolen længere, men øger bredden med et par cm, afhængigt at kørestol. Se mere om hjælpemotorerne på vore hjemmeside eller på følgende link:
www.youtube.com/watch?vDtj-kFk8paI
eller
www.youtube.com/watch?vfa-zpJjRC8Q


Skriv/besvar indlæg


Log ind for at skrive eller besvare indlæg. Tilmeld dig idé- og debatforum, hvis ikke du har en adgangskode.

Relaterede produktgrupper
Drivaggregater til manuelle kørestole