Opslagstavle

Opslag skrevet af forhandlere med produkter i Hjælpemiddelbasen eller af Socialstyrelsen.


Nyt design på Hjælpemiddelbasen

21-11-2019 af Sarah Kjær.

Hjælpemiddelbasen har fået nyt design. Med det nye design er flere funktioner blevet forbedret og gjort lettere at anvende. Der er blevet arbejdet målrettet med formidling, overblik og søgefunktion.


Kursus i plejesenge 3. december

21-11-2019 af Britt Andersen (Dansk Plejeteknik A/S).

Kom på kursus fejlfinding og reparation af plejesenge og opkvalificér dine kompetencer.


Forebygger, behandler eller skaber vi sår?

24-10-2019 af Jane Maindal (Vendlet ApS).

GRATIS SEMINAR: Er vi som sundhedsprofessionelle med til at skabe sår, når vi anvender hjælpemidler og forflytter manuelt? Og er det nok blot at anvende trykforebyggende madrasser, når skaden er sket?


Demens - Lejring hjælper både dig og din borger

24-10-2019 af Jane Maindal (Vendlet ApS).

GRATIS SEMINAR: Kan lejring hjælpe mennesker med sansedeprivation og mindske den udadreagerende adfærd for mennesker ramt af demens?


Søvn - Kroppens vigtigste medicin

24-10-2019 af Jane Maindal (Vendlet ApS).

GRATIS SEMINAR: Har du overvejet, om du, efter en forflytning eller personlig pleje i sengen, efterlader din borger i en urolig, nervøs, spændt eller bekymret tilstand. Stiller du dig kritisk overfor den sengeliggendes madras, og ved du egentlig om din borger sover godt?


Guide om plejesenge til børn

07-11-2018 af Thomas Lyhne.

En ny guide giver dig gode råd og forklarer, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger en plejeseng til et barn. Guiden stiller skarpt på de krav, der gælder for plejesenge til børn i henhold til den europæiske standard for pleje- og hospitalssenge til børn.


Livskvalitet i den palliative pleje

24-10-2019 af Jane Maindal (Vendlet ApS).

GRATIS SEMINAR: Vil du blive klogere på, hvordan du kan arbejde rehabiliterende med den smerteprægede og/eller uhelbredeligt syge borger samt få inspiration til lejringsarbejdet? Og få mere viden om, hvad du som sundhedsprofessionel skal observere for at kunne reagere og handle på smerter? Så tilmeld dig dette seminar.


Fra fortidens til fremtidens underviser i forflytning

24-10-2019 af Jane Maindal (Vendlet ApS).

GRATIS SEMINAR: Tager din forflytningsundervisning udgangspunkt i teknikker som bådprincip, skridtstående og brug de store muskelgrupper i benene? Så sæt din faglighed i spil og lad dig inspirere af nyeste viden på området.


Åbne data fra Hjælpemiddelbasen

10-09-2018 af Thomas Lyhne.

Socialstyrelsen stiller data fra Hjælpemiddelbasen gratis til rådighed for alle. Ordningen med de åbne data er netop trådt i kraft.


Demensteknologier - Soft Tilt del af spændende rapport

13-08-2018 af Tania Thøgersen (Invacare A/S).

I marts måned afsluttede antropolog Simone Anna Felding sit projekt Demensteknologier i praksis med en fyldestgørende rapport om demensteknologiers implementering. En spændende rapport, hvor implementeringen af 2 konkrete demensteknologier, herunder Invacares Soft Tilt, er blevet fulgt på en række forskellige plejecentre i Danmark.1 2 3 Næste>> Viser 1-10 af 27