Indkøbsskabeloner -

Indkøbsskabeloner relateret til produktgruppen . Klik på alle indkøbsskabeloner for at udvide listen til at vise alle indkøbsskabeloner i Hjælpemiddelbasen.

Arbejdsstol med bremser og med gasfjeder til højderegulering

Aktivitets- og arbejdsstol til voksne med bremse og med indstillelig rygstøtte, indstilleligt sæde og gasfjeder til højderegulering.


Eldreven kørestol med elektronisk styring (joystick)

Elkørestol med joystickstyring og med mulighed for variation af siddestillingen. Elkørestolen er uden ståfunktion.


Elektrisk indstillelig plejeseng

Elektrisk indstillelig plejeseng til voksne med med 4-delt liggeflade til brug i borgerens hjem. Liggefladen består af ryglæn, med eller uden nakkestøtte, sædedel, lårdel og bendel.


Kørestol, aktiv krydsramme

Manuel kørestol, som kan klappes sammen sideværts. Beregnet til at kunne køres af brugeren selv.


Kørestol, hjælpermanøvreret, komfort

Hjælpermanøvreret manuel komfortkørestol med mulighed for variation af siddestillingen, herunder sædetilt.


Mobil personløfter med løftesejl

Mobil personløfter, motoriseret, med løftesejl, beregnet til forflytning af en person i siddende eller liggende stilling, fx til og fra seng, kørestol eller toilet samt fra gulv.


Mobil ståløfter

Mobil personløfter, motoriseret, med sejl, beregnet til forflytning af en person fra siddende til stående stilling og omvendt.

Relaterede produktgrupper:
 Mobile ståløftere

Rollator

Sammenklappelig rollator til at skubbe frem. Rollatoren skal være forsynet med hvilesæde, fire massive hjul og aftagelig kurv eller net. Rollatoren skal være beregnet til såvel indendørs som udendørs brug.

Relaterede produktgrupper:
 Rollatorer med 4 hjul, skubbes

Rollator, terræn

Sammenklappelig rollator til at skubbe frem. Rollatoren skal være forsynet med hvilesæde, fire luftfyldte eller massive hjul og aftagelig kurv eller net. Rollatoren skal være beregnet til færdsel på brosten, grusbelægninger, i skov og lignende.

Relaterede produktgrupper:
 Rollatorer med 4 hjul, skubbes

Siddepude, flydende gelé

Trykfordelende siddepude, med fyld af tyndtflydende gelé, herunder puder med en kombination af tyndtflydende gelé og fx skum. Puden skal primært anvendes til kørestole.1 2 3 Næste>> Viser 1-10 af 27