Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
CO-PILOT 24
Barn/voksen tandemcykel hvor barnet sidder foran. 7 gears nav og 2 hydrauliske fælgbremser. Leveres med støttefod, lås, lysanlæg m.dynamo, pumpe mv. Skridtlængde foran kan reduceres med pedalarmsforkorter. Kan leveres med Heinzmann 36 V-250 Watt motor med ladeagregat, rækkevidde pr. opladning 30-60 km afhængig af, hvor meget man træder.

Klassificering
12 18 15 07 - Tandemcykler med to hjul

Dokumenter


Produktserien indeholder 2 produkter.

Tekniske data opsummeret

Tekniske data vedrørende produkt 1 til 2 i produktserien. Klik på et HMI-nr for at se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 2
Egenskab/HMI-nr.4450522422
Udviklet til børn info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
JAJA
Den ene krank kan frikoblesJAJA
Mulighed for dobbeltstyringNEJNEJ
HjælpemotorJANEJ
HånddrevNEJNEJ
Styring og gearbetjening fra forsæde NEJNEJ
Styring og gearbetjening fra bagsæde JAJA
Voksen/voksenNEJNEJ
Voksen/barnJAJA
Belastning, max. (kg) info
Samlet vægt af personer og bagage på cyklen
180180
Vægt (kg)2929
Antal gear77
Skridtlængde, min., forsæde (cm)4444
Skridtlængde, max., forsæde (cm)8585
Skridtlængde, min., bagsæde (cm)7171
Skridtlængde, max., bagsæde (cm)9494