Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.

Flexmadras (skummadras i flere størrelser)

Flexmadras (skummadras i flere størrelser)
Flexmadras i brandhæmmende koldskum. Opskåret, højelastisk og med forstærkede kanter. Trykaflastende for optimal liggekomfort og ventilation. Den opskårne top tillader individuel deformation uden at overføre træk til det omkringliggende skum. Elastisk inkontinensbetræk med lynlås på 3 sider. Kogevask: Max. 95 grader. Tørretumbling: Max. 130 grader.

Klassificering
04 33 06 02 - Tryksårsforebyggende skummadrasser, syntetiske (PUR)Produktserien indeholder 1 produkt.
Produktserien indholder desuden 10 udgåede produkter. Inkludér udgåede produkter.

Tekniske data opsummeret

Tekniske data vedrørende produkt 1 til 1 i produktserien. Klik på et HMI-nr for at se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 1
Egenskab/HMI-nr.102743
Udviklet til børn info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
JA
HR PUR skum info
Højelastisk polyurethan skum
JA
CM HR PUR skum info
Brandhæmmende højelastisk polyurethan skum
JA
Viscoelastisk PUR skum info
Temperaturfølsom polyurethan skum
NEJ
Beregnet til indstillelig sengebundJA
Længde (cm)170
Bredde (cm)75
Højde (cm)10
Madras vægt (kg)5,5
Brugervægt, min. (kg) info
Her anføres den laveste vægtgrænse, madrassen er testet til at kunne anvendes til. Hvis madrassen ikke er testet for dette, udfyldes feltet ikke.
-
Brugervægt, max. (kg)70