Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.

Arjo, PentafleX Plus

Arjo, PentafleX Plus
Trykreducerende skummadras i højelastisk polyurethan skum. Madrassens overflader er opskåret i felter i en særlig zoneopdeling der sørger for en effektiv og behagelig understøttelse af kroppen og sikrer samtidig en særlig trykreduktion under knoglefremspring. Madrassens over- og underside kan anvendes frit, da zoneopbygningen er ens på begge sider.

Klassificering
04 33 06 02 - Tryksårsforebyggende skummadrasser, syntetiske (PUR)Produktserien indeholder 2 produkter.

Tekniske data opsummeret

Tekniske data vedrørende produkt 1 til 2 i produktserien. Klik på et HMI-nr for at se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 2
Egenskab/HMI-nr.4040440405
Udviklet til børn info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
NEJNEJ
HR PUR skum info
Højelastisk polyurethan skum
JAJA
CM HR PUR skum info
Brandhæmmende højelastisk polyurethan skum
JAJA
Viscoelastisk PUR skum info
Temperaturfølsom polyurethan skum
NEJNEJ
Beregnet til indstillelig sengebundJAJA
Længde (cm)200198
Bredde (cm)8086
Højde (cm)1717
Madras vægt (kg)1718
Brugervægt, min. (kg) info
Her anføres den laveste vægtgrænse, madrassen er testet til at kunne anvendes til. Hvis madrassen ikke er testet for dette, udfyldes feltet ikke.
--
Brugervægt, max. (kg)250250