Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.

AMAZONE sadelstole

AMAZONE sadelstole
Ergonomiske sadelstole med smalt eller bredt sæde. Fås med manuel eller fodbetjent højdeindstilling, sædevip, rygstøtte og med sikkerhedshjul. (bremsende).

Klassificering
18 09 07 01 - Ståstøttestole

Dokumenter


Produktserien indeholder 1 produkt.

Produkt 1 af 1
Amazone sadelstol

Amazone sadelstol. Varenr.: 2270NH0K1120 m/sædevip og manuel højdejustering af sæde.Stolen leveres med et smalt fodkryds i poleret aluminium, Ø 50 cm, samt sikkerhedshjul. Standard betræk på sæde: sort kunstlæder som er nem at rengøre. Andre farver mod mindre tillæg. Arbejdshøjde: 90 100 cmSædehøjde: 62 87 cm

HMI-nr.
46843
Varenr.
DEN-A2010

Registreringsdato
01-09-2007
Sidst opdateret
31-01-2023

Egenskaber
Udviklet til børn
NEJ
info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
Hjul
JA
Bremser
JA
Kan leveres med armlæn
NEJ
Centralbremse
NEJ
Rygstøtte
NEJ
Sædevinkel indstillelig
JA

Mål
Brugervægt, max.
130
kg
Sædehøjde, min.
62
cm
info
Den lodrette afstand mellem gulv og sædets overflade målt ved sædets midtpunkt. Målet tages med sædet så vidt muligt i vandret stilling og med sædet i laveste position.
Sædehøjde, max.
87
cm
info
Den lodrette afstand mellem gulv og sædets overflade målt ved sædets midtpunkt. Målet tages med sædet så vidt muligt i vandret stilling og med sædet i højeste position.

Pris uden moms
4.736,00 kr.
Pris med moms
5.920,00 kr.

Prøvningsoplysninger
Ingen prøvningsoplysninger info
Forhandleren har ikke dokumenteret, at produktet er prøvet efter en relevant standard. Eksempler på relevante standarder for denne type produkt

CE-mærkning 
Ingen oplysning om CE-mærkning info
Forhandleren har ikke anført oplysninger om produktets CE-mærkning. Forklaring af CE-mærkning