Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.

Håg Capisco 8106

Håg Capisco 8106
Denne ergonomiske kontorstol er en klassiker. Den har optimale muligheder for indstilling til både ryg, lænd og ben. Den giver god støtte og support til hele kroppen. Den har ikke nakkestøtte, men de to vinger hjælpe til at holde en sund holdning i ryggen. Den kan desuden benyttes med omvendt siddestilling, så de to vinger bruges som armlæn.

Klassificering
18 09 03 15 - Indstillelige kontorstole uden bremse

Dokumenter


Produktserien indeholder 1 produkt.

Produkt 1 af 1
Håg Capisco 8106


HMI-nr.

Registreringsdato
09-07-2013
Sidst opdateret
19-10-2022

Egenskaber
Sædet kan skråtstilles
JA
Dynamisk siddeenhed
JA
info
Sæde og ryglæn kan indstilles vha. kroppens bevægelser.
Hjul
JA

Mål
Brugervægt, max.
200
kg
Sædehøjde, min.
48,5
cm
info
Den lodrette afstand mellem gulv og sædets overflade målt ved sædets midtpunkt. Målet tages med sædet så vidt muligt i vandret stilling og med sædet i laveste position.
Sædehøjde, max.
66
cm
info
Den lodrette afstand mellem gulv og sædets overflade målt ved sædets midtpunkt. Målet tages med sædet så vidt muligt i vandret stilling og med sædet i højeste position.

Pris uden moms
4.136,00 kr.
Pris med moms
5.170,00 kr.

Prøvningsoplysninger
Ingen prøvningsoplysninger info
Forhandleren har ikke dokumenteret, at produktet er prøvet efter en relevant standard. Eksempler på relevante standarder for denne type produkt

CE-mærkning 
Ingen oplysning om CE-mærkning info
Forhandleren har ikke anført oplysninger om produktets CE-mærkning. Forklaring af CE-mærkning