Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.

Basic Shell Sejl, NetTil brugere der skal blive siddende i sejlet. Materialet tillader brugerens krop at ånde. Sejlet rulles på i liggende stilling, men anvendes ved løft til og fra siddende stilling i seng eller kørestol. Sejlet tillader at bruger har armene udenfor sejlet, mens det er på. Bør ikke anvendes til personer med tryksårsproblemer.

Klassificering
12 36 21 24 - Høje sejlProduktserien indeholder 5 produkter.

Tekniske data opsummeret

Tekniske data vedrørende produkt 1 til 5 i produktserien. Klik på et HMI-nr for at se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 5
Egenskab/HMI-nr.8219882197821968219982195
Størrelselargemediumsmallx-largex-small
Materialepolyesterpolyesterpolyesterpolyesterpolyester
Udviklet til børn info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
NEJNEJNEJNEJNEJ
PolstringNEJNEJNEJNEJNEJ
Beregnet til brug i vandJAJAJAJAJA
HovedstøtteJAJAJAJAJA
Delt benstøtteJAJAJAJAJA
SikkerhedsbælteNEJNEJNEJNEJNEJ
Brugervægt, max. (kg)255255255255255