Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.


Pro-care 3 HMI 84148/101081 og 84147 er en trykaflastende topmadras/kombimadras. Består af 18 enkelte luftceller. Med en Prima 6 skummadras, er den en helmadras. Trykket i madrassen indstilles efter brugerens vægt og pumpen kører i en cyklus med et tidsinterval på 10 min som skiftevis øger og letter trykket. Betræk er strækbart, tåler maskinvask.

Klassificering
04 33 06 05 - Tryksårsforebyggende luftmadrasser, dynamiskeProduktserien indeholder 2 produkter.

Tekniske data opsummeret

Tekniske data vedrørende produkt 1 til 2 i produktserien. Klik på et HMI-nr for at se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 2
Egenskab/HMI-nr.8414784148
Udviklet til børn info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
NEJNEJ
Kombinationsmadras info
Luftmadras fyldt med både luft og fx skum eller vand
JAJA
Sektionsopdelt info
Inddelt i sektioner med forskellig udformning i forhold til forskellige dele af kroppen.
JAJA
LyntømningJAJA
Indbygget vendefunktionNEJNEJ
Kan anvendes med underliggende motoriseret vendesystemJAJA
Kan anvendes direkte på sengebundJAJA
Beregnet til indstillelig sengebundJAJA
Længde (cm)200200
Bredde (cm)8085
Højde (cm)1212
Madras vægt (kg)5,25,2
Brugervægt, min. (kg) info
Her anføres den laveste vægtgrænse, madrassen er testet til at kunne anvendes til. Hvis madrassen ikke er testet for dette, udfyldes feltet ikke.
3030
Brugervægt, max. (kg)180180