Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.

Speciallavede parykker efter afstøbning til børn

Speciallavede parykker efter afstøbning til børn
Speciallavede og individuelt fremstillede parykker og hårdele til børn. Anvendes til funktionsnedsættelse efter varigt hårtab. Hel eller delvis hårmangel på grund af fx operation, strålebehandling, vansiring eller Alopecia. Parykken fremstilles af 100 procent ægte hår og fastsættes med kirurgisk tape, eller med skridsikker bund, så tape undgås.

Klassificering
06 30 03 01 - Parykker



Produktserien indeholder 1 produkt.

Produkt 1 af 1
Hår for Livet - børn


HMI-nr.
84564

Registreringsdato
25-06-2014
Sidst opdateret
07-07-2016

Egenskaber
Udviklet til børn
JA
info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.

Prøvningsoplysninger
Ingen prøvningsoplysninger info
Forhandleren har ikke dokumenteret, at produktet er prøvet efter en relevant standard. Eksempler på relevante standarder for denne type produkt

CE-mærkning 
Ingen oplysning om CE-mærkning info
Forhandleren har ikke anført oplysninger om produktets CE-mærkning. Forklaring af CE-mærkning