Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.


En innovativ hjælpemotor til man. kørestole, der gør det lettere at forcere kantstene, ujævnheder og køre op/ned ad bakker. Twion køres vha. drivringene på samme måde, som et alm. drivhjul. Twion er smartere, lettere og hurtigere end mange lignende hjælpemotorer og giver brugeren øget frihed og muligheder for, at komme hurtigt og sikkert rundt.

Klassificering
12 24 09 01 - Hjælpemotorer til kørestoleProduktserien indeholder 1 produkt.

Produkt 1 af 1
Alber Twion M24

Twion kan monteres på de fleste manuelle kørestole, uden tilpasning og med min. vedligeholde.
Fra din smartphone er det at manøvrere Twion, diagnosticere, indstille og oprette køreprofiler. Twion har følgende data: Maks. brugervægt 120 kg, justerbar hastiet pågældende felt.

HMI-nr.
84767
Varenr.
1565810

Registreringsdato
06-08-2014
Sidst opdateret
05-03-2020

Egenskaber
Brugerbetjent
JA
Ledsagerbetjent
NEJ

Mål
Batterikapacitet
2,25
Amperetimer
Vægt
6
kg

Prøvningsoplysninger
Ingen prøvningsoplysninger info
Forhandleren har ikke dokumenteret, at produktet er prøvet efter en relevant standard. Eksempler på relevante standarder for denne type produkt

CE-mærkning info
Forhandleren har oplyst følgende om produktets CE-mærkning. Forklaring af CE-mærkning
RoHS - 2011/65/EU
Medicinsk udstyr - 93/42/EØF