Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.


BackApp styrker og optræner de dybe indre muskelgrupper omkring rygsøjlen. Når man sidder på BackApp, må musklerne, som støtter rygsøjlen, arbejde for, at man kan holde balancen - Det gir en aktiv og rigtig siddestilling, som gir en stærkere ryg. Det er derfor muligt at suplere din fysioterapi men rygtræning på Back App på en nem og effektiv måde.

Klassificering
18 09 07 01 - StåstøttestoleProduktserien indeholder 1 produkt.

Produkt 1 af 1
Back App 2.0 sort alcantara


HMI-nr.
Varenr.
1008A-B-1-9400

Registreringsdato
08-06-2015
Sidst opdateret
19-03-2024

Egenskaber
Udviklet til børn
NEJ
info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
Hjul
JA
Bremser
NEJ
Kan leveres med armlæn
NEJ
Centralbremse
JA
Rygstøtte
NEJ
Sædevinkel indstillelig
NEJ

Mål
Brugervægt, max.
120
kg
Sædehøjde, min.
54,3
cm
info
Den lodrette afstand mellem gulv og sædets overflade målt ved sædets midtpunkt. Målet tages med sædet så vidt muligt i vandret stilling og med sædet i laveste position.
Sædehøjde, max.
89,2
cm
info
Den lodrette afstand mellem gulv og sædets overflade målt ved sædets midtpunkt. Målet tages med sædet så vidt muligt i vandret stilling og med sædet i højeste position.

Pris uden moms
4.896,00 kr.
Pris med moms
6.120,00 kr.

Prøvningsoplysninger
Ingen prøvningsoplysninger info
Forhandleren har ikke dokumenteret, at produktet er prøvet efter en relevant standard. Eksempler på relevante standarder for denne type produkt

EU produktsikkerhedslovgivning info
Forhandlerens oplysninger om produktet i forhold til EUs produktsikkerhedslovgivning. Læs mere om hvad dette betyder
Omfattet af det generelle produktsikkerhedsdirektiv/-forordning og uden CE-mærkning