Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.

Arjo, AtmosAir Plus bariatrisk hybrid madrasPasser til Citadel Plus bariatriplejesystemet. Den trykfordelende overflade bruger Self Adjusting Technology (SAT) til automatisk at justere trykket i cellerne som reaktion på patientens bevægelser. AtmosAir Plus er ikke forsynet med strøm og giver kontinuerlig behandling, også i forbindelse med patienttransport eller strømafbrydelser.

Klassificering
04 33 06 04 - Tryksårsforebyggende luftmadrasser, statiskeProduktserien indeholder 1 produkt.

Produkt 1 af 1
AtmosAirTM Plus, bariatrisk madras

Fem breddegående og fire længdegående luftceller er placeret, så de giver god støtte og komfort omkring den midterste og den nederste del af ryg og baller. Skrå hælsektion i blød viskoelastisk skum. Blød skumdel over luftcellerne sikrer komfort. Reliant betræk. Kan nemt justeres i bredderne: 86, 104 og 122 cm og i længderne: 202 og 224 cm.

HMI-nr.
109660
Varenr.
APMRLVG34079TES

Registreringsdato
11-05-2018
Sidst opdateret
07-09-2021

Egenskaber
Udviklet til børn
NEJ
info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
Kombinationsmadras
JA
info
Luftmadras fyldt med både luft og fx skum eller vand
Sektionsopdelt
JA
info
Inddelt i sektioner med forskellig udformning i forhold til forskellige dele af kroppen.
Advarsel ved lufttab
NEJ
Advarsel ved strømsvigt
NEJ
Lyntømning
NEJ
Indbygget vendefunktion
NEJ
Kan anvendes med underliggende motoriseret vendesystem
JA
Kan anvendes direkte på sengebund
JA
Beregnet til indstillelig sengebund
JA

Mål
Længde
202
cm
Bredde
122
cm
Højde
23
cm
Madras vægt
39
kg
Brugervægt, max.
454
kg