Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked

Active Support The PearThe Pear forebygger fejlstillinger i siddende eller liggende position ved at løfte vækten væk fra arme og skuldre. Puden passer specielt godt til rullestolsbrugere, eller andre som sidder ned mange timer om dagen. Den rigtige positionering gør det muligt for flere at udføre daglige aktiviteter som f.eks. at læse en bog, betjene en tablet eller pc.

Klassificering
09 07 06 03 - Lejringspuder til armProduktserien indeholder 1 produkt.

Produkt 1 af 1
Active Support The Pear

Active Support The Pear forebygger fejlstillinger i siddende eller liggende position ved at løfte vækten væk fra arme og skuldre. Puden passer specielt godt til kørestolsbrugere, eller andre som sidder ned mange timer om dagen. Den rigtige positionering gør det muligt for flere at udføre daglige aktiviteter som at læse en bog eller at betjene pc.

HMI-nr.
84211
Varenr.
1902

Registreringsdato
28-08-2018
Sidst opdateret
27-06-2019

Tekniske data
Udviklet til børn NEJ info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
(Fås med) betræk som kan maskinvaskes JA 
Puden kan maskinvaskes NEJ 
Puden kan tørretumbles NEJ 
Bredde 45cm 
Højde 20cm 
Længde 55cm