Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.

Active Support The PearThe Pear forebygger fejlstillinger i siddende eller liggende position ved at løfte vækten væk fra arme og skuldre. Puden passer specielt godt til rullestolsbrugere, eller andre som sidder ned mange timer om dagen. Den rigtige positionering gør det muligt for flere at udføre daglige aktiviteter som f.eks. at læse en bog, betjene en tablet eller pc.

Klassificering
09 07 06 06 - Lejringspuder til ben og armeProduktserien indeholder 1 produkt.

Produkt 1 af 1
Active Support The Pear

Active Support The Pear forebygger fejlstillinger i siddende eller liggende position ved at løfte vækten væk fra arme og skuldre. Puden passer specielt godt til kørestolsbrugere, eller andre som sidder ned mange timer om dagen. Den rigtige positionering gør det muligt for flere at udføre daglige aktiviteter som at læse en bog eller at betjene pc.

HMI-nr.
84211
Varenr.
1902

Registreringsdato
28-08-2018
Sidst opdateret
16-03-2023

Egenskaber
(Fås med) betræk som kan maskinvaskes
JA
Puden kan maskinvaskes
NEJ
Puden kan tørretumbles
NEJ

Mål
Længde
55
cm
Bredde
45
cm
Højde
20
cm

Prøvningsoplysninger
Ingen prøvningsoplysninger info
Forhandleren har ikke dokumenteret, at produktet er prøvet efter en relevant standard. Eksempler på relevante standarder for denne type produkt

CE-mærkning 
Ingen oplysning om CE-mærkning info
Forhandleren har ikke anført oplysninger om produktets CE-mærkning. Forklaring af CE-mærkning