Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.

Skridsikker strømpe - anti skrid under bagfodDenne skridsikre strømpe er egnet til tågængere. Strømpen er med anti skrid i bagfoden og op ad hælen. Bomuldsstrømpen er fremstillet uden gummi-elastik, så klemmemærker undgås. Der er bløde frotté-løkker under forfoden og bagfoden, hvilket giver bløde trædeflader. Der er antirynk over vristen, så strømpen ikke folder.

Klassificering
09 03 27 01 - Strømper og sokkerProduktserien indeholder 4 produkter.

Tekniske data opsummeret

Tekniske data vedrørende produkt 1 til 4 i produktserien. Klik på et HMI-nr for at se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 4
Egenskab/HMI-nr.114533114535114537114459
Udviklet til børn info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
NEJNEJNEJNEJ
Skridsikker sålJAJAJAJA
Elastikfri kantJAJAJAJA
SømløsNEJNEJNEJNEJ
Anbefalet ved diabetesNEJNEJNEJNEJ