Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.

Skridsikker strømpe - anti skrid under hele foden - ekstra stor viddeDenne skridsikre strømpe er egnet til normalt gående og brugere med kraftige eller hævede ben. Strømpen er med antiskrid i hele foden og baghæl, som har ekstra stor vidde i hele strømpen. Der er ingen elastik i bomuldsstrømpen, så klemmemærker undgås. Strømpen er strikket med en speciel strikketeknik, hvilket gør vidden ekstra stor i strømpen.

Klassificering
09 03 27 01 - Strømper og sokkerProduktserien indeholder 4 produkter.

Tekniske data opsummeret

Tekniske data vedrørende produkt 1 til 4 i produktserien. Klik på et HMI-nr for at se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 4
Egenskab/HMI-nr.114539114540114460114541
Udviklet til børn info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
NEJNEJNEJNEJ
Skridsikker sålJAJAJAJA
Elastikfri kantJAJAJAJA
SømløsNEJNEJNEJNEJ
Anbefalet ved diabetesNEJNEJNEJNEJ