Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.

SAFE Med Arm og Benstøtte til trykaflastning, vælg 50 eller 70 cm langArmstøtte og Benstøtte-pude til trykaflastning er trykfordelende og stabiliserende i visko-elastisk SAFE ViscoPore skum i Gul blød.
Rendeformen giver stabil og komfortabel støtte af armen eller benet og aflaster samtidig albuen eller til aflastning af både ben og hælen.
Maskinvask op til 95C, tørre-tumbles.
Køb Soft-Cell eller Comfor betræk til.

Klassificering
09 07 06 06 - Lejringspuder til ben og armeProduktserien indeholder 2 produkter.

Tekniske data opsummeret

Tekniske data vedrørende produkt 1 til 2 i produktserien. Klik på et HMI-nr for at se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 2
Egenskab/HMI-nr.114896114469
FaconRendeformetRendeformet
FyldSkumSkum
Udviklet til børn info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Social- og Boligstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
NEJNEJ
(Fås med) betræk som kan maskinvaskesJAJA
(Fås med) betræk som kan autoklaveresJAJA
(Fås med) betræk som kan desinficeresJAJA
Puden kan maskinvaskesJAJA
Puden kan autoklaveresJAJA
Puden kan tørretumblesJAJA
BrandhæmmendeJAJA
AllergivenligJAJA
Til arm eller håndJANEJ
Til ben eller fodNEJJA
Længde (cm)5070
Bredde (cm)1717
Højde (cm)66