Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked

RCN Walker gang-/gåstol GW 120 MiniDenne gang/-gåstol yder høj sikkerhed, og dens udstyr understøtter børnenes trang til at bevæge sig, inden for sikre betingelser.
Anti-Tip rammens udformning, det integrerede sæde og sikkerhedsbæltet, hjælper alle med til, at reducere frygten for at falde, samt beskytter mod fald.

Klassificering
12 06 09 05 - Gangstole uden styrProduktserien indeholder 2 produkter.

Tekniske data opsummeret

Tekniske data vedrørende produkt 1 til 2 i produktserien. Klik på et HMI-nr for at se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 2
Egenskab/HMI-nr.116888116633
Udviklet til børn info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
JAJA
Indendørs brugJAJA
Udendørs brugJAJA
BryststøtteNEJNEJ
RygstøtteJAJA
Sædehøjde, min. (cm)3939
Sædehøjde, max. (cm)5454
Udvendig bredde, max. (cm)7872
Udvendig længde, max. (cm)9589
Vægt (kg)17,516
Brugervægt, max. (kg)150150
UnderarmsstøtteNEJNEJ