Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.


Selvindstillelig dynamisk trykaflastende helmadras, som består af 20 enkelte luftceller, der hver er 20 cm høje. Trykket i madrassen indstiller sig selv efter borgerens vægt og pumpen kører i en cyklus med et tidsinterval på 10 min., som øger og letter trykket. De nederste 5 celler kan kobles fra slangesystemet og der med skabe 0-tryk ved hælene.

Klassificering
04 33 06 05 - Tryksårsforebyggende luftmadrasser, dynamiskeProduktserien indeholder 3 produkter.

Tekniske data opsummeret

Tekniske data vedrørende produkt 1 til 3 i produktserien. Klik på et HMI-nr for at se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 3
Egenskab/HMI-nr.119740119743119746
Udviklet til børn info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
NEJNEJNEJ
Kombinationsmadras info
Luftmadras fyldt med både luft og fx skum eller vand
NEJNEJNEJ
Sektionsopdelt info
Inddelt i sektioner med forskellig udformning i forhold til forskellige dele af kroppen.
JAJAJA
LyntømningJAJAJA
Indbygget vendefunktionNEJNEJNEJ
Kan anvendes med underliggende motoriseret vendesystemJAJAJA
Kan anvendes direkte på sengebundJAJAJA
Beregnet til indstillelig sengebundJAJAJA
Længde (cm)200200200
Bredde (cm)808590
Højde (cm)202020
Madras vægt (kg)999
Brugervægt, min. (kg) info
Her anføres den laveste vægtgrænse, madrassen er testet til at kunne anvendes til. Hvis madrassen ikke er testet for dette, udfyldes feltet ikke.
---
Brugervægt, max. (kg)250250250