Hjælpemidler til sansestimulering gennem fysisk berøring

Hjælpemidler til stimulering af sanser gennem statisk eller dynamisk fysisk berøring. Herunder hører fx tæpper, puder, tøj, børster og bolde/kugler til sansestimulering.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Duermo Kugledyne - til børn og voksne

Duermo Kugledyne - til børn og voksne

MountainBlanket er en kugledyne, som er fyldt med små glaskugler der giver vægt og får din krop til at udskille mere serotonin, melatonin og nedsætte mængden af kortisol fra centralnervesystemet - hvilket gør at du bliver mere afslappet.
MountaiBlanket kugledyner fås i forskellige størrelser/kilo, så de passer til både børn og voksne.

Føj til huskeliste

Tradevision ApS
Vesterbro 21E, 1 th
9000 Aalborg

Selfcare tyngdedyne

Selfcare tyngdedyne

Selfcare dynen er en sansestimulerende tyngdedyne, designet og udviklet med en homogen
dynestruktur og opbygning, så den så vidt muligt fremstår som en almindelig dyne. For at opnå tyngde i dynen anvendes et rent organisk og cirkulært økonomisk materiale: økologiske kirsebærsten, som jævnt fordelt i de 130 syede felter, giver en ensartet tyngde.

Føj til huskeliste

Lehman Care ApS
Skodsborg Strandvej 113
2942 Skodsborg

ABRACE Poncho - 3 el. 6 kg

ABRACE Poncho - 3 el. 6 kg

ABRACE Poncho placeres omkring nakke- og skulderområdet. Vægten giver en følelse af omfavnelse og tryghed, hvilket beroliger kroppen og øger kropsbevidsthed og øger koncentrationsevnen. ABRACE Poncho kan bæres overalt og leveres med krammepude som let lynes af/på ponchoen.
ABRACE Poncho er en del af ABRACE Sansestol konceptet.

Føj til huskeliste
ABRACE Sansestol

ABRACE Sansestol

ABRACE Sansestol er en sansestimulerende koncept lænestol.
Stolen har indbygget afskærmning der fjerner forstyrrende elementer. Monteret bengynge afhjælper uro og stimulere blodcirkulationen.
Med stolen følger 4 ben tæpper 1,8 kg samt poncho på 3 el. 6 kg, der hjælper til øget tryghed, bedre kropsafgrænsning, koncentration og afstresning.

Føj til huskeliste
Kugledyne 100 organisk bambus

Kugledyne 100 organisk bambus

Kugledynen stimulerer sanserne, og skaber dermed en øget kropsbevidsthed. Vha en kugledyne øger du niveauet af melatonin, som er det naturlige søvnmiddel.
Farve: Hvid
Vægt: 3, 5, 7 og 9 kg.
Størrelse børn: 100 x 150 cm.
Størrelse voksen: 140 x 200 cm.
Materiale: 100 organisk bambus
Indhold: Dynen er fyldt med tusindvis af bittesmå glaskugler.

Føj til huskeliste
fit-MOTION

fit-MOTION

FIT-MOTION er et innovativt bevægelsessystem som kan leveres til Fitform løfte- og hvilestole. Systemet bliver aktiveret automatisk når man sætter sig i stolen, men kan, hvis man ønsker det, deaktiveres ved hjælp af stolens betjeningsboks

Føj til huskeliste

Medema A/S, Herning-Køge
Enggårdvej 7, Snejbjerg
7400 Herning

HabiCave

HabiCave

HabiCave er et akustikkdæmpende designmøbel, der skærmer brugeren for sansestimuli i omgivelserne, fx. lyd og visuelle indtryk.
Stolen bidrager til øget trivsel, ro, fordybelse og indlæring.
HabiCave henvender sig til mennesker i miljøer, hvor det er gavnligt med sansefred og hjernepauser, for øget livskvalitet, overskud og mental trivsel.

Føj til huskeliste

HabiWe ApS
Elisabeths Vænge 11
8660 Skanderborg

Tyngdevest

Tyngdevest

Vi tilbyder en tyngdevest med naturfyld og i form og farve efter borgerens eget ønske. Vi bruger normalt tøj og omdanner det til tyngdevest. Fyld kan være enten kirsebærsten eller vindruekerner. Vesten fremstilles efter mål og vægt. Den kan vaskes og tørres. Se vaskeanvisning for dyner, som også gælder vest.

Føj til huskeliste
KINETIK VX1 - Vægtvest

KINETIK VX1 - Vægtvest

KINETIK VX1 giver en forøget stabilitet ved balancebesvær, da den bidrager til stimuleringen og aktiveringen af kroppens muskulatur, som vil afhjælpe brugeren under gang og andre fysiske aktiviteter.
Vægtvesten er justerbar, og vægtbelastningen kan derfor justeres til afhjælpning og understøtning, der hvor brugerens udfordringerne er størst.

Føj til huskeliste
ABRACE Poncho Krammepude

ABRACE Poncho Krammepude

ABRACE Krammepuden kan let lynes på ABRACE Poncho. Krammepuden giver en ekstra omfavnelse og støtte omkring nakken. Benyttes krammepuden alene kan den placeres som støtte i lænd, til lejring eller blot til at hold om for øget tryghed.

Føj til huskeliste