Manuelle tohåndsbetjente kørestole, drevet frem på drivringe

Kørestole udformet med henblik på at blive drevet frem og styret af brugeren ved at der skubbes med begge hænder på hjulene eller hjulenes drivringe. Herunder hører baghjulsdrevne og forhjulsdrevne kørestole.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
 info
I modsætning til hængekøje sæde
    
    
    
    
    
    
kg
cm (± 2 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
 info
Kørestolens vægt opgives inkl. hjul og benstøtter.
kg (± 2 kg)
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Kørestol Aluminium Luxus model

Kørestol Aluminium Luxus model

Actiumplus kvalitetskørestol, hvor komforten er helt i top. Vejer kun 14,8 kg.
Absolut en god hverdags kørestol.
Armlæn nemt vippes tilbage. Fodstøtten højde justeres og kan hurtigt afmonteres. Anti tip hjul.
Foldes nemt sammen. De store hjul og fodstøtterne afmonteres, så den kun vejer 8,8 kg og fylder mindre.
Kan fås i flere bredder.

Føj til huskeliste
Zenit

Zenit

Zenit er en foldbar kørestol i kulfiber med udseende af en fastrammekørestol. Foldesystemet er fleksibelt og let håndterbart og gør at Zenit kan foldes sammen med én hånd i et hurtigt greb.

Føj til huskeliste
PDG Elevation

PDG Elevation

Let fastrammekørestol med hydraulisk ståfunktion, hvor brugeren kan oprejses med op til 25 cm. Kørestolen har justerbar rygvinkel og faste sidestykker, der tilfører støtte og stabilitet i eleverede positioner.

Føj til huskeliste
Super Letvægtskørestol

Super Letvægtskørestol

Kørestol med en vægt på KUN 10 kg
Kørestolen er fremstillet i Magnesium. De store 22 hjul kan nemt tages af. Fodstøtterne kan afmonteres. Hermed bliver den endnu lettere. Styret kan klappes ned, så den også fylder mindre.
Der er bremser både til bruger og hjælper.
Der medfølger puder der giver ekstra bløde sæde og ryglæn.
Har anti tiphjul.

Føj til huskeliste
W5 C

W5 C

W5 C er en fuldt justerbar fastrammekørestol, udviklet til børn. Kørestolen er opbygget på rørramme af 7020 aluminium og har en stabil stelkonstruktion med boksramme samt gode køreegenskaber og mange konfigurations- og indstillingsmuligheder.

Føj til huskeliste
Avantgarde

Avantgarde

Avantgarde er en robust og fuldt justerbar krydsrammekørestol til børn med gode køreegenskaber. Avantgarde har opklappelige fodplade/fodplader, armlæn, skubbehåndtag og stropryg.

Føj til huskeliste
Trekinetic K-2 Terrængående Kørestol - Manuel K2

Trekinetic K-2 Terrængående Kørestol - Manuel K2

Trekinetics banebrydende kørestole, hvoraf K-2-modellen er en manuel off-road kørestol, er meget velegnet til brug udenfor i vanskeligt terræn, også i sne, is og mudder. Designet med drivhjulene forrest, som giver stor kraftoverførsel og stabilitet. Hjulene skråtstilles i 0-16 gr. vinkel til terrænkørsel (camber). Affjedring. Foldbar ved transport.

Føj til huskeliste
W5 A

W5 A

Ultralet skræddersyet kørestol til den aktive bruger med behov for løbende tilpasning af siddestillingenMmed justerbar balance, vinkel- og højdejusterbar folderyg og fodstøtte og aftagelige sidestykker. Den personlige tilpasning starter ved materialeudvælgelsen. Den anodiserede ramme er korrosionsbestandig, slag- og ridsefast.

Føj til huskeliste
W5 SA

W5 SA

Ultralet kørestol i let og elegant design til den aktive bruger med behov for løbende tilpasning af siddestillingen. Fås som fuldt justerbar standardmodel med justerbar balance, vinkel- og højdejusterbar folderyg og fodstøtte og aftagelige sidestykker eller skræddersyet med valgfri justerbarhed. Let at få ind i bilen.

Føj til huskeliste
OFF-ROAD Kørestol

OFF-ROAD Kørestol

Solid letvægts-aluminium kørestol med tykke, terrængående og støddæmpende dæk med luft.
Håndtag, benstøtter og armlæn kan højdejusteres. Armlænene kan vippes op ved forflytning.
Hjul, benstøtter og armlæn kan afmonteres og kørestolen klappes sammen for at lette transporten.
Fås i sædebredde 40, 44, 48 og 51 cm.

Føj til huskeliste