Manuelle tohåndsbetjente kørestole, drevet frem på drivringe

Kørestole udformet med henblik på at blive drevet frem og styret af brugeren ved at der skubbes med begge hænder på hjulene eller hjulenes drivringe. Herunder hører baghjulsdrevne og forhjulsdrevne kørestole.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
 info
I modsætning til hængekøje sæde
    
    
    
    
    
    
kg
cm (± 2 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
 info
Kørestolens vægt opgives inkl. hjul og benstøtter.
kg (± 2 kg)
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



GTM Mustang

GTM Mustang

Mustang er en letvægtskørestol til den aktive bruger, som bygges til brugerens mål. Stolen har flere justeringsmulighed. Den lette åbne ramme med sammenklappelig ryg og aftagelige hjul, gør at stolen ikke fylder meget under transport og den er let at løfte ind i og ud af bilen. Mustang kan leveres med masser af individuelt udstyr og tilbehør.

Føj til huskeliste
GTM Jaguar

GTM Jaguar

Jaguar fra GTM er en letvægtsstol, vægt fra 3,2 kg. Stolen har en fuldsvejst aluminium fastramme og kan justeres i balancepunkt og rygvinkel, plus stropper i ryg og sæde. Der tilbydes mange farver, meget udstyr og tilbehør, så du kan få din helt egen individuelle stol. Stolen er custombuilt til brugerens specifikke mål

Føj til huskeliste
Panthera S3 Large

Panthera S3 Large

Panthera S3 Large er en kørestol udviklet til at give dig et aktivt liv.
S3 Large har samme opbygning som S3, men er 50 mm længere og 25 mm højere. Armlæn, sidestykker og antitip justeres uden brug af værktøj også af brugeren selv. Stolens tippunkt indstilles trinløst så du kan finde en balance i stolen hvor du føler dig tryg.

Føj til huskeliste
Panthera U3

Panthera U3

U3 har til forskel fra S3 en smal front og en 5 grader smallere benstøttevinkel hvilket giver en lidt mere aktiv kørestilling. Den har høj manøvredygtighed kombineret med justerbart tilbehør for ekstra komfort og sikkerhed. Panthera U3 er en let, justerbar manuel kørestol, der giver en oplevelse af sikkerhed i en ergonomisk optimal kørestilling.

Føj til huskeliste
Panthera S3

Panthera S3

Panthera S3 er udviklet til et aktivt liv. Den lave vægt og stabile, faste letvægtsramme i krommolybdæn-stål og forhjul med profil gør stolen meget letkørende. Armlæn, sidestykker og antitip justeres uden brug af værktøj også af brugeren selv. Stolens tippunkt indstilles trinløst så du kan finde en balance i stolen hvor du føler dig tryg.

Føj til huskeliste
Panthera X

Panthera X

Panthera X er en let kørestol med en transportvægt på 2100 gram. Vægt inklusive drivhjul 4.200 gram. Den er fremstillet af den samme avancerede kulfiberteknologi, som anvendes i luftfart og Formel 1. Den er målrettet erfarne brugere, den er nem at justere og giver komfort og høj manøvredygtighed.

Føj til huskeliste
Barracuda kørestol

Barracuda kørestol

Mobilex Barracuda letvægtskørestol har en sølvfarvet aluminiumsramme. Ryggen kan reguleres med 30.
Ryggen kan reguleres af brugeren,
Drivhjulene i 24 er monteret med quick-release aksler.
Som standard leveres stolen med faste, højderegulerbare benstøtter,
Kan leveres som tilbehør. Stolen fås i forskellige siddebredder.

Føj til huskeliste

Mobilex A/S
Grønlandsvej 5
8660 Skanderborg

Enhåndsbetjent kørestol

Enhåndsbetjent kørestol

Mobilex kørestol som ved hjælp af et hjulsystem kan køres frem med en arm. Bremsen er konstrueret, så den også kan betjenes fra den ene side og bremser på begge hjul. Sædedybden kan justeres fra 42-48 cm. Stolen fås i forskellige siddebredder. En standard kørestolspude medfølger som standard.

Føj til huskeliste

Mobilex A/S
Grønlandsvej 5
8660 Skanderborg

Letvægts kørestol, model Dolphin

Letvægts kørestol, model Dolphin

Letvægts kørestol fremstillet med kraftigt stel i aluminium. Kørestolen er udstyret med 24 massive hjul, som nemt klikkes af for transport.
Dolphin kørestolen findes i 4 forskellige bredder og har mange indstillingsmuligheder:
- Sidedybde fra 42-48 cm
- Siddehøjde 45-52,5 cm.
- Justerbare håndtag

Føj til huskeliste

Senior24.dk
Herthavej 13 B
2920 Charlottenlund

Exigo 30

Exigo 30

Tilpasses brugeren på ganske få minutter Alle indstillingerne foretages med 1 værktøj. Løsn skruen- indstil og stram skruen til igen. Alle indstillingsmulighederne er markerede med målskalaer og standardindstillingerne er markerede med orange, så det er altid let at indstille stolen tilbage til standard igen. Std. eller langt stel i 6 sædebredder.

Føj til huskeliste