Hjælpemidler til sansestimulering gennem fysisk berøring

Hjælpemidler til stimulering af sanser gennem statisk eller dynamisk fysisk berøring. Herunder hører fx tæpper, puder, tøj, børster og bolde/kugler til sansestimulering.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Mobil Vibrationsmadras PLUS fra Neurosonic

Mobil Vibrationsmadras PLUS fra Neurosonic

Mobil vibrationsmadras, der afgiver lavfrekvente vibrationer, som kan hjælpe brugere med særlige behov m.fl. Leveres med programmer til bl.a. afslapning, restitution, opvarmning mv., der tilgås i app. Kan bruges på gulvet, seng, sofa osv. på bosteder, plejecentre mv. hvor der er behov for taktil stimulation. Afprøvet og med påvist effekt mht. søvn

Føj til huskeliste
Tyndgebamsen

Tyndgebamsen

Tyngdebamsen er en serie beroligende bamser med tungt fyld (mellem 1,5 og 5 kg), som hjælper børn og voksne med at finde ro, når overstimuleret, overvældet eller nervøs.
Bamserne er certificerede ifølge EN 71 (1,2 og 3) for at garantere deres sikkerhed og kvalitet.
Ikke udtageligt tyngdefyld.
Fyld: polypropylenperler og polyesterfibre.

Føj til huskeliste
Knoer og fingerulle

Knoer og fingerulle

Fingerrullen er til dig, som har nedsat mobilitet i fingrene. Fingerrullen sætter nemlig effektivt gang i blodcirkulationen og er dermed til at løsne op, så bevægeligheden vender tilbage i fingrene. Den kan med fordel anvendes af brugere, som har kolde fingre, stive fingerled, følelsesløshed samt brugere som har gigt i hænderne.

Føj til huskeliste
Universal massagerulle

Universal massagerulle

Denne massagerulle kan med fordel anvendes til en række formål. Med sit ergonomiske design passer rullen også godt til både håndflader, håndled, underarme, tæer, fødder og lægge. fodrulle kan med fordel anvendes til at lindre og behandle betændelse i svangen under foden. Den anvendes også af personer, som har hælspore.

Føj til huskeliste
Yogibo Bean Bags Pod

Yogibo Bean Bags Pod

Yogibo multipuder er et sortiment af sansepuder til mange forskellige formål. Kan anvendes til alle aldre og målgrupper,- funktion og formål tilpasses individuelle behov, uanset om der er tale om lejring, terapi og træning eller afslappende og alternativ indretning i hjem eller institutioner. Materialet er vaskbart.

Føj til huskeliste

ZiboCare A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

SHX Sanserum

SHX Sanserum

Sanserum, et trygt miljø hvor stimuli kan kontrolleres. Arbejd med målrettet sansestimuli for at berolige, stimulere samt arbejd med hukommelse, opmærksom og læring mv. Et SHX system kan lave ethvert rum til et sanserum. Skaber bl.a. vibration og dynamisk lys der selv tilpasses til audiovisuelt indhold samt aktiverer selv boblerør, fiberoptik mv.

Føj til huskeliste

A/S AABENTOFT
Løgtenvej 93
8541 Skødstrup

Terapibørste

Terapibørste

Therapressure Brush anvendes til Wilbarger børstemetoden. Børsten anvendes til terapeutisk børstning af kroppen mhp. at regulere tolerance overfor sanseindtryk. Anvendes direkte på kroppen/udenpå tøjet og afpasses efter barnets tolerance. Børsterne er udviklet specifikt til formålet. Antal/placering af børsterne/blødhedsgrad/facon er gennemtænkt.

Føj til huskeliste
Massagebold

Massagebold

Denne massagebold er velegnet til at løsne op i musklerne og stimulere blodcirkulationen.
Størrelse: 8 cm i diameter.
materiale: Gummi.
farve: Gul.

Føj til huskeliste
Dsleep tæppet

Dsleep tæppet

Dsleep tæppet er lavet med fyld af små bitte glaskrystaller og med yderstof af fleece og flonel stof. Tæppet er blød og behagelig og man mærker ikke fyldet. Tæppet giver behagelig tryghedsfølelse for bedre søvn, da vægten er jævn fordelt inde i tæppet, og man får en behagelig omsluttende fornemmelse. Kan vaskes og passer i alm. sengetøj.

Føj til huskeliste

Dsleep
Præstegårdsvej 36
8722 Hedensted

OrbisBox - et mobilt sanserum

OrbisBox - et mobilt sanserum

OrbisBox er udviklet til personer med Autisme Spektrum Forstyrrelser (ASF)/hypersensitivitet. Kassen kan bl.a. give et jævnt tryk ned langs hele kroppen - et behageligt og varmt kram. Den er desuden udstyret med lys- og lydterapi, så den fungerer som et mobilt Snoezelen-rum, og påvirkningerne kan slås til eller fra og justeres i styrke efter behov.

Føj til huskeliste