Hjælpemidler til tilberedning af mad og drikke

Hjælpemidler til at veje, måle, skære, rense, bage og koge med. Herunder hører komfurer og ovne. Hjælpemidler til håndtering af tid, hukommelse og planlægning, se 22 28. Hjælpemidler til signalering, varsling og lokalisering, se 22 29. Tilpasningsgreb, se 24 18 06. Skridsikre underlag, se 24 27 06. Maskiner og værktøj til brug på arbejdspladser, se 24 15.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Køkkenkniv med takker - L-formet

Køkkenkniv med takker - L-formet

En ergonomisk korrekt udformet kniv i rustfrit stål i en vinkel, som gør det muligt at skære med minimal brug af kræfter. Mål: Knivbladets længde: 20,6 cm. Vægt: 112 gram. Rengøring: Kan maskinvaskes op til 70 grader.

Føj til huskeliste
Multi køkkenbræt

Multi køkkenbræt

Et multifunktionelt køkkenbræt til personer, som har svært ved at holde om ting eller som kun har én arm til rådighed. Under køkkenbrættet er der monteret 4 sugekopper, som forhindrer skærebrættet i at flytte sig. Sugekopperne må ikke komme i opvaskeren.
Mål (LxBxH): 50x30x14,5 cm
Vægt: 1,7 kg.
Rengøring: kan maskinopvaskes ved max. 65 C.

Føj til huskeliste
Fix køkkenbræt

Fix køkkenbræt

Fikseringsskærebrættet er et godt hjælpemiddel for brugere, som har nedsat funktion i den ene eller begge hænder. Skærebrættet har sugekopper under bunden, så man undgår glid.
Køkkenbrættet er også forsynet med en klemmebakke, hvor du eksempelvis kan holde en skål på plads.
Rengøring: Vaskes op i hånden. Sugekopperne ikke må komme i opvaskeren.

Føj til huskeliste
Grøntsags - og neglebørste

Grøntsags - og neglebørste

Grøntsags- og neglebørsten er især velegnet til enhåndsbrugere. Kan trykkes fast på et plant underlag. Mål: Længde: 10,2 cm, Bredde: 5,5 cm, Højde: 4,5 cm. Rengøring: kan maskinopvaskes ved max. 65 C.

Føj til huskeliste
Good Grip smørekniv

Good Grip smørekniv

Velegnet til personer med smerter/nedsat bevægelighed i håndled og fingre.
Længde på blad: 11 cm.
Materialer:
- Greb: santropene gummi
- Blad: rustfrit stål
Farve : Sort
Rengøring: tåler opvaskemaskine.

Føj til huskeliste
Kniv, vinklet med glat skær

Kniv, vinklet med glat skær

Kniv med lukket vinklet greb, er ideelt for svage/smertende hænder og håndled.
Længde på skær: 24,5 cm
Vægt: 166 gram
Blad af rustfrit stål
Tåler opvaskemaskine

Føj til huskeliste
Brødkniv, vinklet med bølgeskær

Brødkniv, vinklet med bølgeskær

Længde på skær: 22 cm. Blad af rustfrit stål. Tåler opvaskemaskine.

Føj til huskeliste
CT-Væskemåler

CT-Væskemåler

Væskemåleren hænges på kanten af et glas, en kop el.lign.. Fyld væske i glasset, Når væskestanden når metalfølerne, da vil den akustiske lyd fortælle, at koppen er fuld.

Føj til huskeliste

HJÆLPEMIDLER FOR HANDICAPPEDE (HFH)
Grøndalsvej 8, Ulbjerg
8832 Skals

Brødkniv, Swereco

Brødkniv, Swereco

Brødkniv med ergonomisk håndtag som giver mindre belastning af hænder, arme og skuldre. Håndtaget har en overflade af non-slip som giver et godt og sikkert greb. Kniven leveres med en skede til klingen, som kan anvendes når knive ikke er i brug. Klingen er af rustfrit stål, 20 cm langt. Vægt 150 gram, Tåler maskinopvask 65 gr.

Føj til huskeliste
Sovseomrører, Stirr

Sovseomrører, Stirr

Med en sovseomrører behøver det ikke længere at være besværligt og tidskrævende at lave sovs. Den sættes blot i gryden og tændes på knappen i toppen. Den samme knap bruges til at vælge en af de 3 mulige hastigheder. Den del af sovseomrøreren, der er i kontakt med maden, kan tages af og tåler at komme i opvaskemaskinen. Bruger alm. AA-batterier.

Føj til huskeliste

Seniorshop ApS
Søborg Hovedgade 44
2860 Søborg