Bestik

Herunder knive, gafler, skeer m.m.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
    
 info
Herunder også bestik, der både kan bruges med venstre og højre hånd. Ved knive med bølgeskær skal bølgeskæret være slebet på venstre side af knivbladet.
    
    
    
    
 info
Herunder hører også fleksibelt bestik, hvor et forlænget skaft vikles om hånden.
    
    
    
    
    
    
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Spiseske - Care Spoon

Spiseske - Care Spoon

Denne spiseske har et mindre hoved til små portioner. Fordele ved madeskeen er at det bliver lettere at synke maden når der er tale om små portioner.
Care Skeen er fremstillet af letvægts ABS plastik. Skeerne kan gå i opvaskemaskinen.

Føj til huskeliste
Maroon plasticske

Maroon plasticske

Maroon skeerne findes i 2 størrelser og fremmer optimale mundbevægelser og læbelukke.

Føj til huskeliste
Ske med struktur

Ske med struktur

Ske med struktur gør det lettere at mærke, hvor skeen er. Undersiden giver øget sensorisk stimulation til tungen og letter overgangen til spisning med alm. ske. Lav dybde sikrer små mundfulde. Langt håndtag gør det muligt at hjælpe barnet med at styre skeen. Sæt med tre stk.

Føj til huskeliste
Beckman ske

Beckman ske

Flad og smal ske, perfekt til en lille eller sart mund. Udvikler løbernes funktion og fremmer læbelukke. Fast nok til at have mad på, og alligevel blød nok til at bøje lidt. Let og fleksibel. Fremstillet i latexfrit materiale. Pakke med 2 stk.

Føj til huskeliste
S´up ske

S´up ske

Sup er en tragtformet ske, udviklet til personer med tremor, fx ved Parkinson. Specielt velegnet til supper og morgenmadsprodukter. Når maden er fyldt i skeen, vippes den bagover og føres op til munden, hvorefter indholdet tippes ind i munden.

Føj til huskeliste
Bestik - Godt greb - Kniv, gaffel og ske

Bestik - Godt greb - Kniv, gaffel og ske

Håndtagene er ergonomisk udformet, som sikrer, at hånden ikke glider, selvom den bliver våd. Det er fremstillet i rustfrit stål og har et særlig twist, som tillader gaflerne at bøje i den vinkel, som passer brugeren bedst. Kan anvendes af højre og venstrehåndede.
Fås også i rød med varenr.:
Kniv: 500020
Gaffel: 500021
Ske: 500022

Føj til huskeliste
Madeske, stor

Madeske, stor

Madeske, stor. Madningsbestikket af plastic kan anvendes til både børn og voksne, der har behov for støtte, når de spiser. Bestikket har bløde kanter, hvilket gør det behageligt at spise med. Tåler maskinopvask v. 65 grader.
Længde: 22 cm
Vægt: 37 g.

Føj til huskeliste
Madeske, lille

Madeske, lille

Madeske, lille. Madningsbestikket af plastic kan anvendes til både børn og voksne, der har behov for støtte, når de spiser. Bestikket har bløde kanter, hvilket gør det behageligt at spise med. Tåler maskinopvask v. 65 grader.
Længde: 20 cm
Vægt: 31 g.

Føj til huskeliste
Etac Feed madningsbestik

Etac Feed madningsbestik

Madningsbestikket kan anvendes til brugere, der har behov for støtte, når de spiser. Bestikket har bløde kanter, hvilket gør det behageligt at spise med. Tåler maskinopvask ved 65.

Føj til huskeliste
Madegaffel, stor

Madegaffel, stor

Madegaffel, hvid. Madningsbestikket af plastic kan anvendes til både børn og voksne, der har behov for støtte, når de spiser. Bestikket har bløde kanter, hvilket gør det behageligt at spise med. Tåler maskinopvask v. 65 grader.

Føj til huskeliste