Bade- og brusestole med og uden hjul

Udstyr til at sidde på i brusebad. Herunder hører fx badetaburetter. Toiletstole, se 09 12 03.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Badetaburet til børn

Badetaburet til børn

Badestol eller badetaburet til børn og unge med blåt stel og gråt sæde. Sædet har riller lavet af polyurethanskum, som giver en blød og varmeisolerende overflade.
Badestolen har armlæn, som er nemme at rejse sig op ved. Fødderne er lavet af blød plast (TPE), som ikke efterlader mærker på gulvet.

Føj til huskeliste
Bade-/kørestol - DR 100 Mini S

Bade-/kørestol - DR 100 Mini S

Børnekørestol/badestol velegnet til selvkørende børn.
Egner sig perfekt til bad, pool eller f.eks. hydroterapi.
God stabilitet, selv på våde flade, og med en rustfri garanti, er dette et optimalt hjælpemiddel til børn og unge, som ønsker at kunne bevæge sig frit omkring.
Plasticsæde med drænhuller.
Rygstøtte fremstillet i Textilene stof.

Føj til huskeliste

Scan-Med A/S
Dalgårdsvej 17
8220 Brabrand