Sansestimulerende puder

Puder som stimulerer det sensoriske nervesystem med henblik på øget kropsbevidsthed og beroligelse, herunder kuglepuder.

Filtrér på detaljer

    
    
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Nomiz siddepude til højstol

Nomiz siddepude til højstol

En siddepude med kugler gemt under stoffet der giver intens stimuli i den hårde variant og ved den bløde variant er det mindre sanseligt, men stadig stimuli der kan give ro på en urolig krop. Kan tørres over med desinficerende sæber.

Føj til huskeliste

Oliz/Koko-Nora Aps
Orionvej 2A
7430 Ikast

Kropspude

Kropspude

Kropspuden med naturfyld bruges som støtte under søvnen eller tryghed i andre situationer. Sovepøllen som vi kalder den kan laves i form, farve og vægt efter borgerens ønske. Aftageligt, vaskbart betræk medfølger.

Føj til huskeliste
Cobi Lårpudetæppe med tyngde

Cobi Lårpudetæppe med tyngde

Lårpudetæppe med tyngde til brug i komfortkørestol

Føj til huskeliste
ABRACE Poncho Krammepude

ABRACE Poncho Krammepude

ABRACE Krammepuden kan let lynes på ABRACE Poncho. Krammepuden giver en ekstra omfavnelse og støtte omkring nakken. Benyttes krammepuden alene kan den placeres som støtte i lænd, til lejring eller blot til at hold om for øget tryghed.

Føj til huskeliste
Yogibo Caterpillar Slange

Yogibo Caterpillar Slange

Yogibo Caterpillar Slange puden kan bl.a. bruges til terapi, lejring, træning eller ren afslapning. Produkterne er et godt supplement til bl.a. indretning af lege- eller sanserum i institutioner og på bosteder.

Føj til huskeliste

ZiboCare A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

Sidde Pude

Sidde Pude

Junior kilepude til at hjælpe med at forbedre kropsholdning, giver sensorisk feedback, hjælper børn til at forblive fokuseret i længere tid. Puden er oppustelig, glat på den ene side, en ujævn taktil side på den anden. Kileformen hjælper balancen, og korrekte arbejdsstillinger. Særligt gavnlig for børn med nedsat kropsbevidsthed/lav muskeltonus.

Føj til huskeliste
Sidde pude rund

Sidde pude rund

Denne oppustelige siddepude hjælper med at forbedre kropsholdning og balance. Den giver sensorisk feedback samt hjælper børn til at forblive fokuseret i længere tid. Puden er glat på den ene side og har en ujævn taktil side på den anden. Særligt gavnlig for børn med nedsat kropsbevidsthed og lav muskeltonus. Puden kan også bruges på gulvet.

Føj til huskeliste