Ståstøtter

Stationært udstyr til at støtte en person i at opretholde den stående stilling.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
 info
Bredden på ståstativets bredeste sted.
cm
cm
cm
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Leckey Squiggles Plus Ståstøtte

Leckey Squiggles Plus Ståstøtte

I Squiggles ståstøtten kan børn stå foroverlænet, oprejst eller tilbagelænet - i ét enkelt produkt. At stå er meget vigtigt. En opretstående stilling tillader tyngdekraften at hjælpe med funktionen af vores indre systemer. Ved at stå bærer børn deres vægt gennem deres knogler og led, hvilket hjælper med at forme dem, mens de øger deres styrke.

Føj til huskeliste
R82 Toucan ståstøtte

R82 Toucan ståstøtte

R82 Toucan er designet til at støtte brugeren frontstående fra lodret til 30 grader fremadvippet. Toucan er opbygget på en centerskinne, indstilles trinløst i højden. Bryststøtte, hoftestøtte og knæstøtte er let indstillelige i bredde. Passer til børn fra ca. 1 - 10 år, leveres i 5 forskellige str.

Føj til huskeliste
EasyStand Zing MPS ståstativ

EasyStand Zing MPS ståstativ

Easystand Zing MPS (Multi-position ståstativ) muliggør at barnet kan komme fra en rygliggende position til maveliggende position uden at skulle lave tilpasninger i ståsystemet. Det kan foregå i en glidende bevægelse.
Fås også elektrisk

Føj til huskeliste
Easystand Bantam Medium ståstativ

Easystand Bantam Medium ståstativ

EasyStand Bantam Medium tager dig på et enkel og nem måde fra en siddende stilling til stående stilling. Derudover kan du vippe hele støttefladen til den vinkel, som ønskes uanset position. EasyStand Bantam, er fremstillet så det kan tilpasses uden værktøj, hvilket gør hjælpemidlet ideelt i miljøer, hvor ståstivet skal bruges til flere.

Føj til huskeliste
EasyStand Bantam S & XS

EasyStand Bantam S & XS

Easystand Bantam, er fremstillet så det kan tilpasses uden værktøj, hvilket gør hjælpemidlet ideelt i miljøer, hvor ståstivet bruges af flere.
Med Bantam bruger barnet det naturlige bevægelsesmønster fra siddende til den stående stilling. For yderligere at imødekomme børns forskellige behov, kan Bantam også indstilles, så barnet er rygliggende.

Føj til huskeliste
Easystand Evolv ståstativ

Easystand Evolv ståstativ

Easystand Evolv er et stabilt og enkelt ståstativ for brugere i alle aldre. Oprejsningen sker trinløst med hydraulik, hvilket giver brugeren mulighed for, med et enkelt håndgreb, selv at bestemme farten fra siddende til stående position.

Føj til huskeliste
Ella ståstøtte

Ella ståstøtte

Ella ståstøtte er et alsidigt og multijusterbart ståstøtte der findes til maveliggende, rygliggende og lodret udgangsstilling, samt kan fås med abduktion. Findes i 4 størrelser til børn, unge og voksne.

Føj til huskeliste
HAPPY REHAB

HAPPY REHAB

Det nye interaktive rehabiliteringssystem og hjælpemiddel HAPPY REHAB baseres på interaktion imellem brugeren og systemet og tager udgangspunkt i den nyeste forskning indenfor området. Systemet kombinerer bl.a. motorisk kontrol og kognitiv træning. Særligt velegnet til børn og unge med Cerebral Parese (spastisk lammelse).

Føj til huskeliste

INNOVAID A/S
Bakketoften 3
8541 Skødstrup

Innowalk

Innowalk

Motoriseret træningshjælpemiddel til børn og voksne som hermed får mulighed for assisteret bevægelse af benene i siddende og/eller stående position.
Behovet for vægtbæring og bevægelse sikres ud fra brugerens størrelse, funktionsevne og motivation. Diagnoser: CP, forskellige syndromer, rygmarvsbrok, traumer, og diverse muskelsygdomme.

Føj til huskeliste

INNOVAID A/S
Bakketoften 3
8541 Skødstrup

Louisiana Ståstøttebord

Louisiana Ståstøttebord

Ståstøttebord. Kan bruges op til 12 år. Fungerer både som ståstøttebord og som el-stålift. El-benspredning.

Føj til huskeliste

New Care
Værkstedsvej 16
5500 Middelfart