Benstropper

Benholdere, bensejl og benløftere.

Filtrér på detaljer

cm (± 3 cm)
cm (± 5 cm)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Let fodhjælper/benløfter med blødt greb

Let fodhjælper/benløfter med blødt greb

Med denne hjælper kan du hæve dit ben. Det kan være op i sengen, op på en skammel eller fodpladen til kørestolen. Den faste løkke skubber du under foden, hvorefter du trække i det behagelige bløde greb. Kan også bruges som øvelse for at forbedre blodcirkulationen.

Føj til huskeliste
Multibånd

Multibånd

Multibåndet er udviklet til behov for at løfte og holde arme,ben eller andre kropsdele. Sammen med en personlift letter Multibåndet mange tunge plejesituationer som fx sårbehandling, hygiejneprocedurer, undersøgelser,placering af bækken eller på-/afklædning. Multibåndet kan også benyttes til at vende en bruger i sideliggende position.

Føj til huskeliste

A.P. Botved A/S
Nørrelundvej 5
2730 Herlev

Benholder

Benholder

Når man anvender en personlift - det kan være en gulv eller en loftlift så kan der i nogle tilfælde være behov for, at benene er vandret position - benene er tunge, der skal måske foretages en behandling eller .....

Føj til huskeliste
Leg-Up benløfter og fodhjælper - 65 cm

Leg-Up benløfter og fodhjælper - 65 cm

Leg-up gør det lettere for brugeren at hæve, løfte og flytte sit ben. Den er god for brugere der lider af problemer med at komme ud af sengen og få tøj. Disse problemer kan opstå ved stive eller umobile ben hos brugeren. Denne er også ideal for brugere der er opereret i benet eller lignende, da den ekstra brede løkke kan komme over gipsen.

Føj til huskeliste
Arjo, Bensejl

Arjo, Bensejl

Designet til at hjælpe plejepersonalet med at løfte, støtte og positionere ekstremiteten for at opnå bedre adgang, når der udføres aktiviteter som for eksempel påklædning, fodpleje, sårpleje og veneomslag.

Føj til huskeliste
Benstrop

Benstrop

Længde: 106cm
Løkke i begge ender.
Løkken sættes om foden og med den lange stop kan du hjælpe med til at løfte benet uden at bugge dig ned.
Kraftig ståltråd indlagt, så båndet kan formes. Også løkken på foden kan formes, så den holder sig åben.

Føj til huskeliste

Seniorshop ApS
Søborg Hovedgade 44
2860 Søborg

Benløfter

Benløfter

Strop der er egnet til at løft et ben op på fodstøtter m.m. Kraftigt gjord-bånd.

Føj til huskeliste
Benstrop - Benløfter

Benstrop - Benløfter

Den øverste løkke skal rundt om hånden og den nederste skal sidde rundt om foden. Kan anvendes uden at skulle kunne bøje sig ned til fødderne. Længde: 86,4 cm.
Vægt: 80 g.

Føj til huskeliste