Løftevest

Vest-lignende løftesejl, som spændes omkring overkroppen. Med eller uden bukseseler.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Vest til Standing Shell

Vest til Standing Shell

Sejl til oprejsning af børn der benytter ortose til at stå op. Støtter hoved og overkrop. Virker kun sammen med en ortose. Egnet for børn, der ikke har en egen stående funktion.
Løftevesten placeres udenpå ståskallen i liggende stilling og barnet løftes trygt og sikkert med støtte for hele kroppen og hovedet.

Føj til huskeliste

Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23 A
8200 Århus N

Active Vest Kids

Active Vest Kids

Til balancetræning, gangtræning og lege-aktiviteter for børn. Vesten støtter hele kroppen og plastikindsatserne (kan udtages) stabiliserer bækkenet. De elastiske bånd, gør det muligt at justere støtten til barnets form. Stroppen ved skridtpartiet vil give en behagelig støtte og er muligt at justere hvis barnet bruger en ble.

Føj til huskeliste

Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23 A
8200 Århus N

Standing vest

Standing vest

StandingVest er en løftevest, som anvendes, når brugere, der anvender ståskal, skal op at stå. Løftevesten giver støtte i skridtet med skridtbånd, omkring overkroppen og op bag hovedet.

Føj til huskeliste
WalkingVest

WalkingVest

WalkingVest er en vest, som er beregnet til brug ved gangtræning med hjælp fra en stationær eller mobil løfter. WalkingVest giver støtte omkring overkroppen og holdes på plads med polstrede bånd.

Føj til huskeliste
Liko løftevest

Liko løftevest

Svære belastningsskader sker ofte i.f.m. manuelle løft og forflytning ved toiletbesøg. Likos løftevest sikrer brugeren den nødvendige belastning under gå-/ståtræning og ved mobilisering samtidig med den beskytter hjælpere og plejepersonale mod overbelastning. Støtten omkring kroppen og delvist under armene forudsætter en vis stabilitet hos bruger.

Føj til huskeliste

A.P. Botved A/S
Nørrelundvej 5
2730 Herlev

Ståskalsvest

Ståskalsvest

Til bevægelseshæmmede børn og unge. Håndtering ved pålægning af ståskallen kan dog blive meget krævende. Men med det rigtige løftehjælpemiddel kan disse problemer undgås. Benyttes ved selve oprejsningen og placeres udenpå ståskallen i liggende og hægtes derefter til en personlift. Vi anbefaler en at Likos loftelifte eller mobilliften Golvo.

Føj til huskeliste

A.P. Botved A/S
Nørrelundvej 5
2730 Herlev