Låse

Herunder hører elektriske låse.

Filtrér på detaljer

kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Fingertryksaflåse fra Birkegaarden

Fingertryksaflåse fra Birkegaarden

Safegear har et bredt udvalg af fingertryksaflåse velegnet til funktionshæmmede eller personer med risiko for angstanfald. Serien fra Birkegaarden har mange forskellige fingertryksaflåse der kan låses op ved at man sætter sin finger på låsen. På den måde behøver man ikke bekymre sig om glemte nøgler eller pin koder.

Føj til huskeliste
Secuyou låsesystem

Secuyou låsesystem

Secuyou låsesystemet er til dig, der gerne vil tyverisikre alle dine terassedøre og vinduer ved hjælp af ét tryk på en fjernbetjening. Når du låser huset med fjernbetjening vil den blinke rødt, hvis du mangler at lukke et vindue eller en terassedør. Fjernbetjening vil blinke grønt hvis alle vinduerne / døre er lukkede, så systemet kan låse dem.

Føj til huskeliste
BioEntryPlus

BioEntryPlus

Fingeraftrykslæser, der med indbygget TCP/IP, enkelt opbygget adgangskontrolsystem. Den elektriske lås, udtrykket og dørovervågningen tilsluttes direkte til BioEntry Plus læseren, og strømmen kan leveres gennem CAT5 kablingen (kræver PowerOverEthernet-modul).

Føj til huskeliste

Ruko Cliq dp

Ruko Cliq dp bruges hvor mange forskellige mennesker dagligt færdes i de samme bygninger hvor der stilles store krav til effektiv og fleksibel sikring af bygningen og rum. Virksomheder,institutioner og boligforeninger har problemer med piratkopiering af nøgler og et ukendt antal nøgler i omløb.

Føj til huskeliste