Hovedstyrede mus

Mus hvor markøren styres ved at bevæge hovedet. Herunder hører hagestyrede, mundstyrede, tungestyrede og nakkestyrede mus.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



BJOY Chin

BJOY Chin

Kan styre musen med hovedets bevægelser. De små knapper med deres placering, nøjagtighed og alle monteringsmulighederne gør denne mus til et meget alsidigt valg. Joysticket kan tilpasses efter behov og funktionerne kan bestemmes ved hjælp af den medfølgende BJOY Software. PlugnPlay enhed der er kompatibelt med Windows, Mac OS og Linus.

Føj til huskeliste

A/S AABENTOFT
Løgtenvej 93
8541 Skødstrup

Hovedmus - Tracker Pro

Hovedmus - Tracker Pro

Tracker Pro hovedmus er en god løsning for mange ALSpatienter, MSpatienter, personer som har fået slagtilfælde og andre personer med begrænset motorik. Med hovedmus kan man effektivt betjene alle funktioner i Rolltalk.

Føj til huskeliste

A/S AABENTOFT
Løgtenvej 93
8541 Skødstrup