Manuelle tohåndsbetjente kørestole, drevet frem på drivringe

Kørestole udformet med henblik på at blive drevet frem og styret af brugeren ved at der skubbes med begge hænder på hjulene eller hjulenes drivringe. Herunder hører baghjulsdrevne og forhjulsdrevne kørestole.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
 info
I modsætning til hængekøje sæde
    
    
    
    
    
    
kg
cm (± 2 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
 info
Kørestolens vægt opgives inkl. hjul og benstøtter.
kg (± 2 kg)
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Quickie Life I

Quickie Life I

Alsidig foldbar aktiv kørestol til individuelle behov. Mange indstillingsmuligheder - kan tilpasses optimalt til forskellige krav.

Føj til huskeliste
Flash

Flash

Aktivkørestol til små børn og store teenagere. Let kørestol med abduceret forramme der giver ekstra benplads og gør forflytninger lettere. Hel foplade, stropryg, svingbare antitip, egerbeskyttere og højdeindstillelige skubbehåndtag er standard. Stolen kan udvides i sædebredden og sædedybden i takt med at barnet vokser. Stort tilbehørsprogram.

Føj til huskeliste
Eurochair Pro model 2.850

Eurochair Pro model 2.850

Meyra letvægtskørestol i alu.. Komplet med højdeindst. og svingbare armlæn, svingbare benstøtter, højdeindst. skubbehåndtag, Light stropryg, trædepedal, punkterfrie hjul, justerbar sædehøjde og balancepunkt. Crash testet mulighed for XXL variant.

Føj til huskeliste
Hurricane

Hurricane

Ultra let fuldsvejst fastrammestol konstrueret på mål til den enkelte bruger. Stolen tilpasse efter en nøjagtig måltagning og tilpasning til alle individuelle behov. Hurricane er fremstillet i specialaluminium der normalt anvendes til sportstole hvilket giver en ekstræm stærk og stabil kørestol til den rutinerede bruger.

Føj til huskeliste
Kiddo børnekørestol

Kiddo børnekørestol

Moderne, tidssvarende kørestol til børn, udviklet i tæt samarbejde med forældre, hjælpere og terapeuter. Justeres i takt med, at barnet vokser. Stærk, robust ramme. Mange individuelle løsninger - kan skræddersys til den enkelte brugers holdninger og behov. Billedet viser Kiddo Classic.

Føj til huskeliste
Eurochair Vario model 1.750

Eurochair Vario model 1.750

Eurochair Vario er den nye generation indenfor letvægtskørestole. Den ideelle stol til transportbrug eller med ekstra udstyr som individuel kørestol. Med en totalvægt på bare 16 kg. er Eurochair Vario et sikkert valg. Svingbare benstøtter, højdeindstillelige skubbehåndtag, opklappelige armlæn, punkterfrie hjul samt justerbare antitip er standard.

Føj til huskeliste
Quickie Life R

Quickie Life R

Den nye Life R fås både med fast frontramme og svingbare fodstøtter. Vægten er optimeret hvilket lindrer skuldrer, arme og hænder for brugeren. Takket være en ny sædepolstring kan dybden nu justeres individuelt af brugeren.

Føj til huskeliste
Quickie Argon 2

Quickie Argon 2

Argon2 er en multi-justerbar fastramme kørestol - hvilket gør den til den ideelle kørestol til brugere, der udvikler deres kørsel over tid. Stolen har masser af funktionelle egenskaber i et moderne design, kan fx leveres i 32 forskellige rammefarver. Den perfekte ledsager til en aktiv livsstil.

Føj til huskeliste
Unix kørestol

Unix kørestol

Robust og brugervenligt design med stålramme.
Ramme Farve: Brilliant Sølv.
Anti-tip og stokkeholder kan tilkøbes.

Føj til huskeliste
Eurochair Vario XXL - 160 kg

Eurochair Vario XXL - 160 kg

Eurochair Vario XXl er bygget til den store og tunge bruger. Vario XXL kan klare en brugervægt på op til 160 kg. men samtidig tilbyde en letkørt og enkelt betjent kørestol. Stolen er opbygget med et forstærket dobbeltkryds, forstærket ryglæn samt forstærkede forgaffelophæng. 2 sædebredder i samme stol. Meget tilbehør.

Føj til huskeliste