Videoklip

På denne side finder du produktserier, som demonstreres med et videoklip. Klik på produktserie navnet og afspil det tilhørende videoklip ved at klikke på linket Vis videoklip.




Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
673 produktserier.
KnowMe

KnowMe

KnowMe er baseret på de udtryk, personen allerede bruger. Personen skal ikke lære at anvende hjælpemidlet. Brugeren kommunikerer på den måde, der er naturlig for dem, mens omgivelserne lærer at forstå brugerens udtryk.
Ved at arbejde med personens udtryk i KnowMe bliver du mere opmærksom. Og den respons personen møder, bliver ens og forudsigeligt.

Føj til huskeliste
Magnificent Pro

Magnificent Pro

Her er afløseren for den gamle MAGnificent luplampe, som kan bruges både som bord- og gulvlampe: Den har en 13cm stor linse som giver 1,75 forstørrelse med en lysstyrke på op til 600 lumens, selv om elforbruget er på 7W.

Føj til huskeliste
VELA Tango 700E Udstigningshjælp

VELA Tango 700E Udstigningshjælp

VELA Tango 700E med Udstigningshjælp er en komplet nyfortolkning af VELAs velkendte arbejdsstol. Brugeren får mulighed for ekstra god siddekomfort og udstigningshjælp. Stolen er modulopbygget, så den er til genbrug, ombygning og service. VELA Tango 700E med Udstigningshjælp har elhejs, el-bremse, el-kip og el-ryg.

Føj til huskeliste

VELA (Vermund Larsen A/S)
Gøteborgvej 8-12
9200 Aalborg SV

ROVO Solo stool

ROVO Solo stool

En god ergonomisk kontorstol uden ryglæn med Ergo balance som sikrer fuld bevægelighed. Sæde diameter er 380 cm, som giver et stort sæde. Stående arbejde, siddende arbejde og bevægelse blender sammen i denne stool. Træn din ryg, skulder og nakke med denne stool.

Føj til huskeliste
Alerto håndfrit nødkald

Alerto håndfrit nødkald

Alerto er et håndfrit nødkald til ældre og plejesektoren, der monitorer bevægelse i hjemmet og selv slår alarm, hvis der ikke er tegn på bevægelse. Inkl. i abonnementsprisen på 350 kr./måned, er tilslutning til vagtcentral med mulighed for visitering af kald til hjemmeplejen.

Føj til huskeliste

Alerto Care Technologies
Korsgade 19
5700 Svendborg

Nuance Hearing

Nuance Hearing

Ved digitalt at sammenkoble 8 MEMS-mikrofoner kan Nuance Hearing via beamformning opnå et DI (Directivity Index) på 14 dB. Derved kan lyd, typisk tale, fra een retning fremhæves og støj fra de øvrige retninger dæmpes.
I en skoleklasse bliver elever, fx med ADHD eller autisme, dermed mindre forstyrret. De kan fokusere og koncentrere sig bedre.

Føj til huskeliste

Dorena
Veras Allé 19
2720 Vanløse

M1

M1

M1 er en driftssikker, centrerdrevet elektrisk kørestol med mulighed for elektrisk tilt, ryglæn og benstøtte. Den leveres med Acta Back fast ryg, Acta Relief stropryg eller Agility ryg. Den lave sædehøjde, de kraftige opklappelige og låsbare armlæn og det smarte svingbare joystick gør forflytninger og aktiviteter i dagligdagen mere sikre og enkle.

Føj til huskeliste
Fjernbetjent videotelefon - løfter selv røret

Fjernbetjent videotelefon - løfter selv røret

Kommunernes foretrukne valg for demente og kognitivt svage borgere og kan som eneste løsning fjernbetjenes. Markedets mest simple betjening. Skærmbesøg og Videoopkald - løfter selv røret. Digital Kalender, deling af Fotos, Beskeder, Nattelys, Viser ur, dato, tid på dagen og dagens gøremål. Alle pårørende har gratis adgang. Plug&Play med SIMKort.

Føj til huskeliste
Etac My-Loo fastmonteret toiletforhøjer med armlæn

Etac My-Loo fastmonteret toiletforhøjer med armlæn

My-Loo er et fastmonteret toiletsæde, som også er velegnet til væghængte toiletter. Det er udviklet med fokus på sikkerhed og støtte og har et patenteret armlæn som giver brugeren en god oplevelse. Ved montering uden gennemgående bolte skal monteringssættet med støtteben tilkøbes. Montering af støtteben øger max. brugervægt til 200 kg.

Føj til huskeliste
CareBidets - Jasmin Care II

CareBidets - Jasmin Care II

Jasmin Care II er et moderne bidetsæde med indbygget vaske/tørrefunktion, som kan monteres direkte på et alm. gulvstående eller væghængt toilet fx Ifø, Laufen, Gustavsberg. Jasmin Care II er enkelt at betjene og kan levere ubegrænset mængde tempereret vand under vaskeprocessen. Kan kombineres med stort tilbehørsprogram. Godkendt EN1717 kat. 5.

Føj til huskeliste

Bano Life ApS
Karetmagervej 19B
7000 Fredericia