Elektroniske hjælpemidler til betjening og styring af udstyr

Produkter til betjening og fjernstyring af elektrisk udstyr. Undtaget er styreenheder som tilbehør til andre hjælpemidler. Dør-, vindues- og gardinåbnere/-lukkere, se 18 21.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Control Prog

Control Prog

Programmerbar IRsender med tastefunktion og scanningsmulighed med 1 - 5 kontakter. Kan indlære koder fra andre IR sendere f. eks. TV, radio, DVD, Cd, VCD Vindue og gardinsyring, IHC IR udstyr. 15 sider hver med 16 pladser, side 10 er forprogrammeret til at sende kommandoer til PC via Access USB interface lagernr. 6632. Mulighed for Makroer.

Føj til huskeliste

Teleteknik og ID-Care A/S
Navervej 16b
7451 Sunds

BarMouse

BarMouse sætter nye standarder inden for ergonomiske mus. Helt ny og let styring af markøren. BarMouse forebygger museskader, så vink farvel til stiv nakke, ømme led og hovedpine. Fås med ekstra håndleds og underarmsstøtte, derved opnås komfort og ergonomi. Klikfunktioner svarende til en 9 knapsmus. Ingen installation af drivere.

Føj til huskeliste

TestLab-System A/S
Metalvej 7
4000 Roskilde

PrimaMouse

BarMouse sætter nye standarder inden for ergonomiske mus. Let styring af markøren. BarMouse forebygger museskader, så vink farvel til stiv nakke, ømme led og hovedpine. Fås med ekstra håndleds og underarmsstøtte, derved opnås komfort og ergonomi. Klikfunktioner svarende til en 9 knapsmus. Ingen installation af drivere.

Føj til huskeliste

TestLab-System A/S
Metalvej 7
4000 Roskilde

Sensor Switch

Følsom kontakt, der aktiveres ved kontrol af selv meget små muskelbevægelser. Placer fx føleren på panden, kinden, ved øjet, på hånden eller på huden hvor brugeren har den bedste kontrol. Kan styre såvel en enkelt som en dobbelt kontakt, omverdenskontrol, computeradgang eller kommunikation. Justering af følsomheden efter behov.

Føj til huskeliste

Astrid Leisner & Søn ApS
Korsvangcentret 2
5610 Assens

Fingerkontakt FB30

Følsom kontakt som kun kræver et let tryk fra fx en finger. Kan placeres på en finger ved hjælp af et velcrobånd. Kan tilsluttes tryghedsalarmer, plejehjemsanlæg eller andre former for kaldesystemer.

Føj til huskeliste

FLT Alarmer ApS
Fjordparken 36
5800 Nyborg

Maltron pande-/mundpindstastatur

Maltron pande-/mundpindstastatur

MALTRON én-finger eller pande-/mundpindstastatur. Formen passer til hovedbevægelser og tasternes indbyrdes placering begrænser finger eller pind bevægelserne og øger hastigheden. En særlig monteringsarm gør det muligt at anbringe tastaturet i en hensigtsmæssig position.

Føj til huskeliste

MAR SOFT
Musvitvej 10
3200 Helsinge

Pustekontakt

Pustekontakt

Pustekontakt til montering på stativ, svanehals eller anden form for holder. Kan tilsluttes alle tryghedsalarmer og andre former for kaldesystemer. Aktiveres ved meget lille luftpåvirkning og velegnet til både liggende og siddende personer. Vægt 140 g.

Føj til huskeliste

Tunstall A/s
Niels Bohrs Vej 42, Stilling
8660 Skanderborg

Cirque Glidepad

Cirque Glidepad

En af de nyere typer glidepads med scroll-felter på selve pladen. Hvis man bevæger fingeren helt ud til kanten vil det virke ligesom hjulet på de nyere mus i dag. Det er en forholdsvis lille plade man skal bevæge sin finger på, så nøjagtigheden er ikke optimal

Føj til huskeliste

MAR SOFT
Musvitvej 10
3200 Helsinge

Pustekontakt, PU-2002

Skal ikke anbringes i munden, men føler luftstrømmen ligesom når man blæser et lys ud. Tilsluttes batteri og interface boks PU 2010 som afslutter med en sluttekontakt. Den kan opspændes enten på 10 mm stænger og stålkrydsled eller på en svanehals. Huset er af hvid POM og aluminium. Mål: 40x32x73 mm. Vægt: 115 gram.

Føj til huskeliste

Teleteknik og ID-Care A/S
Navervej 16b
7451 Sunds

MouseTrapper

Pegeredskab i form af en rullepind, som er monteret i en håndledsstøtte. Ved at rulle med pinden og flytte den mod højre og venstre med tommelfingrene bevæges musemarkøren. Musetastfunktionerne udføres med to små museplader. MouseTrapper kan styres uden at flytte hænderne fra tastaturet. Fås med og uden ekstra armstøtte. Sort eller grå. Inkl. mus.

Føj til huskeliste

TestLab-System A/S
Metalvej 7
4000 Roskilde