Skummadrasser, syntetiske (PUR)

Madrasser hvor materialet består af PUR skum (polyuretan skum). Kan være HR PUR skum (højelastisk polyuretan skum), CM HR PUR skum (brandhæmmende højelastisk polyuretan skum) eller viscoelastisk PUR skum (temperaturfølsomt polyuretan skum).

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
 info
Højelastisk polyurethan skum
    
 info
Brandhæmmende højelastisk polyurethan skum
    
 info
Temperaturfølsom polyurethan skum
    
    
 info
For madrasforlænger: antal cm, som stykket forlænger madrassen med.
cm (± 5 cm)
 info
For madrasforlænger: svarende til madrassens bredde.
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
kg
 info
Her anføres den laveste vægtgrænse, madrassen er testet til at kunne anvendes til. Hvis madrassen ikke er testet for dette, udfyldes feltet ikke.
kg
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Mono Plus Skummadras

Mono Plus Skummadras

Mono Plus skummadras er fremstillet i en trykreducerende skumprodukt af høj kvalitet. Madrassen er opskåret på den ene side i bestemte zoner for af fordele trykket optimalt. Madrassen har et Anti-shear betræk med 3 zoner ved hæl, sacrum og skulderblade. PU-betrækket er væsketæt og åndbart. Betrækket er blødt og smidigt og let at rengøre.

Føj til huskeliste

ZiboCare A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

Essential Touch

Essential Touch

Essential Touch er en skummadras, der består af fincellet og nøglehulsopskåret skum. Madrassen dækker borgere op til høj risiko for at udvikle trykskader. Det åndbare og strækbare betræk er forsynet med 2 solide håndtag og overlap over lynlås på 3 sider. Skumkernen kan vendes i betrækket, så man sikrer en længere levetid.

Føj til huskeliste
Optimal Maxx skummadras

Optimal Maxx skummadras

Optimal Maxx fra Care of Sweden er godkendt til brugervægt på op til 180 kg. Madrassen er fremstillet i HR-skum og er udstyret med siddefunktionen DuoCore, som yder støtte i siddende stilling, samtidig med at den tilbyder god komfort i liggende stilling.
Madrassen leveres som standard med aftageligt inkontinensbetræk.

Føj til huskeliste
Optimal M3 skummadras

Optimal M3 skummadras

Optimal M3 fra Care of Sweden er en økonomisk, højkvalitets madras, som er velegnet til hverdagsbrug i alle typer af behandlingsmiljøer til brugere, der vejer op til 130 kg. Madrassen yder en ekstra god trykfordeling og minimerer risikoen for shear.
Optimal M3 leveres som standard med inkontinensbetræk med lynlås i tre sider.

Føj til huskeliste
ZiboKids - Trykaflastende madras

ZiboKids - Trykaflastende madras

Trykaflastende skummadras til børn ned til 500 g og op til 10 kg. Juniormadrasser 0-70 kg. Sikrer god ligge komfort. Madrassen former sig efter barnet og trykaflaster ved at fordele barnets vægtfylde over et større areal. Toplag af trykaflastende viskoelastisk skum.

Føj til huskeliste

ZiboCare A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

Optimal Care skummadras

Optimal Care skummadras

Optimal Care fra Care of Sweden er en trykfordelende madras fremstillet i opskåret skum tilpasset kroppens forskellige zoner. Madrassen er udstyret med forstærkede sider, som yder støtte ved ind- og udstigning af sengen.
Madrassen leveres som standard med inkontinensbetræk med lynlås på tre sider.

Føj til huskeliste
Optimal 5zon Plus skummadras

Optimal 5zon Plus skummadras

Optimal 5zon Plus fra Care of Sweden anvendes både forebyggende og som hjælpemiddel ved behandling af tryksår hos bariatriske bruger på op til 300 kg.
Madrassen placeres direkte på sengebunden. Optimal 5zon Plus har rigtig gode trykfordelende egenskaber og er udstyret med den DuoCore siddefunktion, som minimerer shear.

Føj til huskeliste
Optimal Cura

Optimal Cura

Optimal Cura er en 13 cm høj madras til forebyggelse og behandling af tryksår. Madrassen består af koldskum i bunden og viskoelastisk skum på toppen. Kroppen vil synke lidt ned i materialet og trykket fordeles på en større flade. Madrassen fås med forskellige typer betræk, og kan desuden bruges i alle behandlingsmiljøer.

Føj til huskeliste
Optimal Mono skummadras

Optimal Mono skummadras

Trykfordelende madras fra Care of Sweden designet til at mindske risikoen for shear. Madrassen er inddelt i zoner med tern i forskellige proportioner for at sikre tilpasning til de enkelte dele af kroppen. Madrassen har forstærkede sider, som letteregør ind- og udstigning af sengen.
Madrassen leveres med inkontinensbetræk med lynlås på 3 sider.

Føj til huskeliste
Optimal 5zon skummadras

Optimal 5zon skummadras

Optimal 5zon fra Care of Sweden anvendes som hjælpemiddel til forebyggelse og behandling af tryksår. Det er en fleksibel madras, som placeres direkte på sengebunden. Madrassen er udstyret med DuoCore siddefunktion, som minimerer shear. Madrassen er todelt, og ved brug af sengens funktioner arbejder topmadrassen uafhængigt af bunddelen.

Føj til huskeliste