Armtræningsredskaber

Udstyr til træning af armenes bevægelighed eller styrke.

Filtrér på detaljer

kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Træningsvægte m. velcrorem

Træningsvægte m. velcrorem

Træningsvægte som er lette at tilpasse, da de er syet med trærrum, som bevarer vægten fordelt. De fæstnes på ankel el. håndled med en velcrostrop.
Materialet er vinyl, som kan vaskes af med en klud m. sæbevand eller sprit. Ved brug af sprit kan farven med tiden falme. Må ikke lægges i blød. Forsynet m. ring til ophæng. Velcrorem 36 cm.

Føj til huskeliste
Træningselastikker

Træningselastikker

Træningselastikker anvendes til at vedligeholde kroppens bevægelighed, styrke og udholdenhed. De er lette at have med overalt, de er prisbillige og kan anvendes i forbindelse med behandlingen af de fleste typer skader i kroppen. Kan også med god effekt anvendes i forbindelse med holdtræning og stationstræning.

Føj til huskeliste

Vinyl Coated Weights

Håndvægt coated med kraftigt farvet vinyl. Vinyl overtrækket giver et komfortabelt og sikkert greb, og er med til at forhindre at håndvægtene gør skade på andre overflader. Kantede ender forhindrer håndvægtene i at rulle. Sælges parvis

Føj til huskeliste

North Coast Cuff Weights

Vægtmanchetter, syet af kraftig vinyl, heri indsyede stålkugler. Syninger bevarer vægten fordelt jævnt. Fæstnes v.h.a. lang velcrostrop som hæfter på sig selv. Farvekode indikerer vægt.

Føj til huskeliste