Knæposer og køretæpper

Knæposer og køretæpper omslutter ben til over knæene og er beregnet til siddende stilling. Brugeren sidder ikke på knæposen eller køretæppet.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Køreslag

Køreslag

Køreslag/regnslag. Dansk produceret. Vind- og vandtæt, blødt gummi lign. materiale yderst og thermo på indersiden. Beskytter ben og fødder i al slags vejr. Påsyet elastik, så det er let at tage på. Føres i farven sort.

Føj til huskeliste
Daro knæpose

Daro knæpose

Knæposen er faconsyet og kan åbnes med lynlåse i hver side fra knæhaserne og ned til den isolerede bundplade. Posens forstykke slutter ved taljen, mens bagstykket slutter med et blødt stofstykke under knæhaserne.
Derudover har knæ-posen sikkerhedsreflekser og et stort greb ved lynlåsen, som sikrer nem betjening.

Føj til huskeliste
Aktiv Easy Kørepose

Aktiv Easy Kørepose

Posen kan påtages uden at brugeren flyttes fra stolen, idet den ikke dækker stolesædet. Af denne årsag forringer posen heller ikke sidepudernes komfort og tryksårs forebyggende. Easy Køreposen kan bruges fra 10 grader ned til 20 grader og vejer kun 700 gram. Dette skyldes, at køreposen er foret med et meget let microfiber materiale Meida.

Føj til huskeliste

Handy Wear Ikast ApS
Gl. Frijsenborgvej 45
8450 Hammel

Køretæppe PU

Køretæppe PU

Køretæppe i lang forklæde-facon. Med vatteret foer. Vand- og vindtæt. Med indstik til fødderne. Fæstnes med spændestropper rundt om armlæn, eller stropper kan bindes rundt om maven. Marineblå.
Tæppets længde uden fod-indstik: ca. 99 cm. Vatteringens længde: 84 cm ialt. Faconsyet over knæene. Længde fra knæ til fod-indstik: ca. 54 cm.

Føj til huskeliste

Bek Scooter A/S - Det Mobile Værksted
Vejlevej 68 A
8700 Horsens

Køreslag, termo, blå

Køreslag, termo, blå

Køreslag, Thermo. Kan fæstnes bag el-scooterens sæderyg med velcro-bånd. Vind- og vandtæt.

Føj til huskeliste

Medema A/S, Herning-Køge
Enggårdvej 7, Snejbjerg
7400 Herning

Køreslag med ben, Thinsulate

Køreslag med ben, Thinsulate

Faconsyet, varmt og blødt knæslag med ben.
Til stole med påmonteret håndcykel eller elektrisk frontmotor. Delbar lynlås i hvert ben for nem montering. Brede hoftestykker, regulerbar elastik i taljen og elastik ved fødderne.
Isoleret med Thinsulate og foret med fleece
Kan tilpasses individuelt.

Føj til huskeliste
Termodækken

Termodækken

Termodækken for scooterførere, som beskytter den nederste del af kroppen. Det er fremstillet i vandtæt materiale, som er foret indvendigt. Termodækken er udstyret med elastisk rem med spænde.

Føj til huskeliste
Termodækken for scooterførere

Termodækken for scooterførere

Termodækken for scooterfører der beskytter den nedereste del af kroppen, vandtæt materiale der er foret indvendig, er udstyret med en elastisk rem med spænde.

Føj til huskeliste

Mobilex A/S
Grønlandsvej 5
8660 Skanderborg

Køretæppe

Køretæppe

Vandtæt køretæppe med for og refleks. Perfekt til at holde kulden ude.

Føj til huskeliste

Lindebjerg A/S
Stensgårdvej 14
5500 Middelfart

Overtræksbuskseben

Overtræksbuskseben

Løse bukseben til at beskytte mod vind og vejr, når man sidder på crosser. Stoffet er vind- og vandafvisende med dunfyld. Bukseben kan laves efter mål.

Føj til huskeliste