Oplæsningsprogrammer og skærmlæsere uden skrivestøtte

Software der anvender syntetisk eller digitaliseret tale til at oplæse digitale tekster på computerbaserede enheder. Ingen forstørrelsesfunktioner.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
    
 info
Oplæsning af menuer, funktionsknapper m.m. til at understøtte navigationen på computerbaserede enheder.
    
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



IntoWords

IntoWords

Læse- og skriveværktøjet IntoWords giver bl.a. oplæsning, ordforslag, ordprædiktion og stavehjælp.

Føj til huskeliste
Adgangforalle.dk

Adgangforalle.dk

Gratis program til oplæsning af tekst på en hvilken som helst hjemmeside. En fjernbetjening downloades fra http://www.adgangforalle.dk. Derefter kan man ved at markere en tekst og klikke på fjernbetjeningens afspil-knap få læst den markerede tekst op.

Føj til huskeliste

Specialskolen for Voksne, Hjørring
Elsagervej 25
9800 Hjørring

Readspeaker

Webbaseret taleservice der oplæser hjemmesider. Hjemmesidens administrator lægger en knap på de sider skal skal kunne oplæses. Når brugeren klikker på knappen med musen eller aktiverer oplæsningen v.h.a. genveje på tastaturet vil sidens indhold blive læst op.

Føj til huskeliste

Dansk Taleteknologi A/S
Langelinie 52
5230 Odense M