Personsøgere og personfindere

Systemer beregnet til lokalisering eller sporing af personer. Bestående af en modtagerenhed og en mobil sporingsenhed.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
    
 info
0-9 (IPX0-IPX9) i henhold til standard for kapslingsklasser (IEC 60529)
g
cm
cm
cm
timer
timer
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



TT100 Person

TT100 Person

Lille og effektiv tryghedsalarm med GPS og GSM, der sikrer, at bæreren af enheden kan føle sig tryg i alle situationer. Enheden er så lille og nem at bære, at den ikke er til gene for hverken svagelige ældre eller mennesker, der skal udføre et stykke arbejde, medens de bærer alarmen. Kan indstilles funktionelt så den passer til de enkelte bruger.

Føj til huskeliste

TrippleTrack A/S
Møllemærsk 29
6200 Aabenraa

PTWatch

PTWatch

Ur/armbånd med indbygget GPS til brug for lokalisering af personer. Kan desuden bruges til to-vejs kommunikation. Indbygget faldsensor.

Føj til huskeliste
LifePilot SafeGuard

LifePilot SafeGuard

LifePilot SafeGuard gør hverdagen mere tryg for brugeren selv, familie og evt. personale, plus der kan spares mange ressourcer på eftersøgning. Personen udstyres med en lille GPS-boks, som sender geografiske positioner ved krydsning af zone eller ved tryk på alarmknap. Kan også anvendes som simpel telefon. Adgang via internet eller mobiltlf.

Føj til huskeliste

Euman A/S
Niels Ebbesens Vej 17
1911 Frederiksberg C

Lommy

Lommy

Når Lommyen er tændt, giver den automatisk positionsbestemmelse. Der er mulighed for personlig tilretning. Mulighed for telefonopkald og samtale. Lommy løfter selv røret af. Lommy kan ringe op til 1 telefonnummer (nogle modeller op til 3 telefonnumre). Alle opsætninger kan foretages via internettet. Kan tilsluttes alarmcentral.

Føj til huskeliste
Personsøger

Personsøger

Personsøger der via et radiosignal aktiverer en bærbar modtager. Modtageren giver signal via lyd eller vibration. Der kan tilsluttes flere modtagere til een enhed. Er især brugt på mindre institutioner og i private hjem. Centralenhed strømforsynet ekstern 12 VDC adaptor. Modtager 1 stk. 1,5 V AA batterier.

Føj til huskeliste

Astrid Leisner & Søn ApS
Korsvangcentret 2
5610 Assens

Safeguard

Med Safeguard kan du lokalisere personer døgnet rundt på præcist kortmateriale via PC, PDA eller mobiltelefon. Et tryk på boksens alarmknap sender øjeblikkeligt en SMS med din position til dine nærmeste og evt. vagtcentral. Mål: 66x43x22 mm. Vægt: 87 g. Batterilevetid: 10 timer (standby tid). Præcision: 15 meter.

Føj til huskeliste

Vicsat
Industrivej 10 B
8680 Ry

Benefon Track

Benefon Track

GSM/GPS mobiltelefon der kan spores. Ved en opringning til telefonen sendes positionen til vagtcentralen. Ved tryk på telefonens nødkaldeknap ringes automatisk til vagtcentralen, som modtager info. om position. Velegnet til kørestolsbrugere, brugere der ikke kan finde hjem, som overfaldsalarm mm.. Virker i Europa, forudsat at der er mobildækning.

Føj til huskeliste

FLT Alarmer ApS
Fjordparken 36
5800 Nyborg