Hjælpemidler til beskæftigelse og deltagelse i arbejde

Transporthjælpemidler, løftehjælpemidler, maskiner og værktøj til industrielle arbejdspladser. Hjælpemidler til personlig mobilitet og transport, se 12. Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer, se 18. Hjælpemidler til håndtering af kommunikation og information, se 22.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Stoleunderlag, standard

Stoleunderlag, standard

Beskytter effektivt gulv eller gulvtæppe med slitage og tilsmudsning.
Kontorstolens hjul opnår bedre manøvremulighed og lettere kørsel.
Oversiden er let mønstret for at reducere skridrisikoen.

Føj til huskeliste

ZiboCare A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

Yoga Sidde og Stå underlag (SOS), 120 x 150 cm, Semi gennemsigtigt

Yoga Sidde og Stå underlag (SOS), 120 x 150 cm, Semi gennemsigtigt

Dette underlag til hæve-/sænkebord kombinerer et almindeligt kontorstole underlag med en aflastningsmåtte til dig, der står meget op. Ved siddende arbejde er det vigtigt at kontorstolens hjul ruller let, derfor den hårde overflade. Ved stående arbejde er det vigtigt med et underlag som stadig har en vis blødhed for at kunne aflaste led og muskler.

Føj til huskeliste